Ako pridat titulky natrvdo este pred vypalenim?

Návody, tipy a triky...
Riise
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ako pridat titulky natrvdo este pred vypalenim?

Príspevok od používateľa Riise »

chcem pridat titulky tak aby boli uz vo filme dane samy a aby som ich potom mohol dat do Ipodu
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Skus pozriet tento navod:

Kód: Vybrať všetko

http://forum.k800i.eu/viewtopic.php?t=857
robil som ho sice pre SE K800i, ale postup by ti mohol pomoct....len potom zmenis format videa.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

robil som to presne podla navodu ale ked to uz zacalo koprimovat ten posledny krok tak zrazu ten film ma 13 gb a zrusilo sa to lebo som na Ccku nemal viac miesta tak som to skusil dat na iny disk a ten film mal nakonec 150gb neviete kde moze byt chyba preco to ma tak vela MB ? a to som pri 150Gb este zrusil lebo to stale pokracovalo

dakujem
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

juslik napísal:robil som to presne podla navodu ale ked to uz zacalo koprimovat ten posledny krok tak zrazu ten film ma 13 gb a zrusilo sa to lebo som na Ccku nemal viac miesta tak som to skusil dat na iny disk a ten film mal nakonec 150gb neviete kde moze byt chyba preco to ma tak vela MB ? a to som pri 150Gb este zrusil lebo to stale pokracovalo
dakujem
Nezvolil si kompresiu videa. Video sa ti uložilo nekomrimované, preto má takú velkosť. Zvol si kompresiu a potom to daj uložiť. VirtualDubMod-Video-Compression
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

ok dik uz to mam :)
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

Musíš zvoliť kompletný proces spracovania. Ďalej postupuješ podla toho návodu (filters - subtitler atď). Ked to budeš mať tak daj VIDEO - Compresion a tam si zvol kompresiu ktorú chceš, potom dáš Súbor - Uložiť ako AVI (Save as AVI) a je to.
Napísať odpoveď