Ahojte. Rád by som si zakúpil CS cez steam. Ale neviem ako. Kartu mám len krátko ČSOB. je na nej logo VISA takže neviem čim to je že mi to nefunguje. Asi som niečo zle zadal. Môžete mi pomôcť? Prípadne kúpiť ja peniaze pošlem prevodom. Dohodneme sa cez SS. Ďakujem
od 20.10 do 24.10 na nete nebudem vobec takže buď dnes večer albo až v piatok 20.10 alebo v sobotu
aj ja by som sa pridal kebyze viem ako dam join to group ale nic mi neukaze ze som tam alebo tak
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2008, 17:20 )
lekoklatik napísal:Ahojte. Rád by som si zakúpil CS cez steam. Ale neviem ako. Kartu mám len krátko ČSOB. je na nej logo VISA takže neviem čim to je že mi to nefunguje. Asi som niečo zle zadal. Môžete mi pomôcť? Prípadne kúpiť ja peniaze pošlem prevodom. Dohodneme sa cez SS. Ďakujem
od 20.10 do 24.10 na nete nebudem vobec takže buď dnes večer albo až v piatok 20.10 alebo v sobotu
klasicky si sprav konto na paypal potom do neho vloz komplet cislo svojej debetky a potvrd , nemusis potvrdzovat spravnost karty netreba to ,kazdopadne najprv si cez inernet banking zvacsi limit na postu ,zakladne je 0
Asi to sem nepatri ale chcel som sa opitat ze to ked nekupim hru cez steam ale z obchodu tak ju nemozem hrat ponete alebo ako nechapem chcem si kupit red orchestra ostfront 41-45 ale nechapem ako sa tam zaregistrovat ako hrat
My Games- Activate product on steam
Teda ak to tá hra potrebuje samozrejme, napríklad hry od Valve sa musia regnúť ak chceš online ale napríklad GTA 4 nie.. myslím že iba Valve to tak má.