Tema na prax
Tema na prax
Vazeni, viete mi poradit nejaku temu na prax na OA? Idem do firmy, ktora sa zaobera predajom tlaciarni (termotransferovych). Napada ma nieco z oblasti personalistiky, alebo tak, ale neviem co presne. Vacsina co idu na prax robia bankove uvery, alebo dane a tak, ale to sa mne neda. Viete mi poradit nejaku konkretnu temu?
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Môžeš napríklad popísať recruiting process na konkrétnom prípade, teda v tejto firme. Celý proces od vzniknutej potreby založenia novej pracovnej pozície, tvorba popisu práce, začlenenie do hierarchie firmy, výber kandidátov, priebeh interview, rozhodovacie kritériá, výber kandidáta, odmeňovací systém, návrh a výber školení,... až po odchod pracovníka z firmy, prehodnotenie pracovnej pozície, recruitment nových....
Alebo by si sa mohol zamerať na hodnotiaci a motivačný systém v konkrétnej firme.
Tém by bolo ajajáj... Pozri si základnú literatúru k tomuto predmetu a určite sa takmer každá téma dá pretaviť do praxe. Predpokladám, že to nebude veľmi rozsiahle dielo, takže pokiaľ máš určitú osnovu v teórií v knihe, len podľa toho popíšeš prax. Na to ti stačí pár rozhovorov s niekym kompetentným z firmy, prezretie si pár interných smerníc a je to
Alebo by si sa mohol zamerať na hodnotiaci a motivačný systém v konkrétnej firme.
Tém by bolo ajajáj... Pozri si základnú literatúru k tomuto predmetu a určite sa takmer každá téma dá pretaviť do praxe. Predpokladám, že to nebude veľmi rozsiahle dielo, takže pokiaľ máš určitú osnovu v teórií v knihe, len podľa toho popíšeš prax. Na to ti stačí pár rozhovorov s niekym kompetentným z firmy, prezretie si pár interných smerníc a je to