Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

no naozaj Franky,mal by si to nechat tak,mas 15 a zo skusenosti ti poviem ze tvoj nazor teraz tvoria nazory tvojich rodicov+TV,ja si to tiez az teraz uvedomujem ako som neobjektivne rozmyslal predtym a urcite si za par rokov uvedomim chyby ktorych sa dopustam teraz...
k teme:co sa tyka investorov-mozno to tak vyzera ze nas prisli zdierat,ale povedz to mladej rodine na vychodnom Slovensku,kde najst zamestnanie casto byva lamanie svetoveho rekordu...poviem ti ze taki ludia si dokazu vazit aj tych 8-9 tisic mesacne,je to lepsie ako ked musia vsetko nechat tu a odist za pracou do zahranicia...no a uz len dufat ze uroven nasho zivota sa bude casom zlepsovat
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

t0m4s3 napísal: Franky bez urazky ale nejak moc do toho vidis na to ze mas 15 ;) z coho maju tu min. mzdu zdvihnut? z vlastnych vrecak? min. mzda je taka aka je cela ekonomika statu a tym nemyslim vladnu ekonomiku, ale silne spolocnosti a investorov.
Chlapi teraz to nepochopte zle ale z ekonomickeho hladiska je minimalna mzda brzda ekonomiky... ale hovorime o ciste ekonomickom pohlade

Ale nas stat ma v ustave zakotvene ze sme trhovo orientovana socialno-ekologicka ekonomika
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:ja Meciara nevidim az v takom zlom svetle...ale nechcem to dalej rozvadzat lebo by som bol sam proti vsetkym,a to by bolo nadlho,je to jednoducho moj nazor
Meciar.. dobre to mysli resp. myslel --

- proste nemal stastie lebo zapad zadotoval sucas. koalicnikov..
- myslel dobre Slovensko Slovakom ale asi netusil ze aj niektori Slovaci su debili
- a teraz ? zatial mi nedava nic preco by som ho mal volit
ale ak bude dobra myslienka .... HZDS ma vela fundovaných ludi -- fundovanejsich nez su v koalicii - az na niektorych ..

Ale podla mna problem v nasej politike je ten ze nemame dvojkomorovy parlament.

Ak nepoznate system vysvetlim ako fung. dvojkomorovy sys
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Franky? Stiahnut 10-20k? Skus ist do Bratislavy zit s 20k, ok? A su to ludia ktorych volime a reprezentuju nas. 40tisic co zarabaju je podla mna malo.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Holubar napísal:no naozaj Franky,mal by si to nechat tak,mas 15 a zo skusenosti ti poviem ze tvoj nazor teraz tvoria nazory tvojich rodicov+TV
Ok I understand! Aj ked k tomu som dospel vlastným myslením.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Franky? Stiahnut 10-20k? Skus ist do Bratislavy zit s 20k, ok? A su to ludia ktorych volime a reprezentuju nas. 40tisic co zarabaju je podla mna malo.
No keby je ten dvojkomorovy sys tak by som Dolnej komore (odbornici) - dal 150k (nech sa nedaju upaltit pri vytvarani zakonov
A Hornej komore - (politici) tym by som dal 100k nech sa tiez nej--u
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nemyslim ze by to bolo pre nich dostatocnou motivaciou...najvacsi problem penazi je ten ze ich nikdy nieje dost :(
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:nemyslim ze by to bolo pre nich dostatocnou motivaciou...najvacsi problem penazi je ten ze ich nikdy nieje dost :(
Nesuhlasim lebo im to bude stacit. Politici nepochopili zakladnu ulohu politika - sluzba ludu a zveladovanie krajiny ekonomicky ekologicky a kulturne
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nemyslim ze im to bude stacit...stale budu chciet mat milionove podiely na statnych obchodoch atd...zvykli si na vysoky zivotny styl,a od toho sa tazko odvyka
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja neviem: nestači im pocit moci
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

SMK
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

cert napísal:SMK
hovor k veci a neprovokuj...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pocit moci?no ano ale moc=peniaze,aspon myslim ze v dnesnom ponimani to tak je...alebo sa mylim?
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no mozno to tak je ale ja uznavam teoriu:
Moc = informácie = peniaze

Ale ked chcu hrabat a su taki velki vzdelanci ti nasi politici nech idu na financny trh.. a su bez osocovania legalne kludne bohati
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ved konexie uz maju
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no ja sa len drzim toho co vidim ze sa deje,aj ked uznavam ze vidim len mizive percento toho co sa deje naozaj :)
no preco by sa mali obmedzit len na financny trh ak teraz maju pod palcom vsetko?jasne ze by to bolo lepsie pre nas...ale idealista nie som :)
chcelo by to bezuhonnych ludi ktori chcu naozaj dobre pre nas stat a jednoznacnou priritou pre nich je prosperita nas vsetkych,len neviem ci sa taki ludia na Slovensku najdu...neviem dokonca ci ja osobne by som taky bol,aj ked si myslim ze ano,ale to je vo hviezdach :roll:
btw...na tom co si pisal ze sme socialne-ekologicky orientovana krajina som sa pobavil,to asi naozaj len na papieri sme taki,pretoze ekologia u nas ma zatial velmi nizku prioritu :(
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

ikovan napísal: hovor k veci a neprovokuj...
Tusil som ze sa niekto takto ozve.
To s SMK myslim vazne.

SMK je asi jedina seriozna strana(a este *aj* ANO) ktora robi poctivu politiku. SMK nesposobila jedinu kauzu, posobia v nej slusni ludia na urovni (je to poznat na vyjadreniach v TV, rozhovoroch v novinach). Napr. agent STB Árpád Duka-Zólyomi hned odstupil bez nejakych trapnych medialnych vystupeni ze on nikomu neublizil.
Ak ti vadi madarski prizvuk tak to nie je nic moc argument. Mne zasa vadia niektore skutky inych politikov a stran.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nech su hocijako slusnou stranou ak nehaja nase zaujmy nemaju tu co robit
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Je jedno co z tych stran zvolite, iste je len jedno: Bude horsie :twisted:
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

cert napísal: Tusil som ze sa niekto takto ozve.
To s SMK myslim vazne.

SMK je asi jedina seriozna strana(a este *aj* ANO) ktora robi poctivu politiku. SMK nesposobila jedinu kauzu, posobia v nej slusni ludia na urovni (je to poznat na vyjadreniach v TV, rozhovoroch v novinach). Napr. agent STB Árpád Duka-Zólyomi hned odstupil bez nejakych trapnych medialnych vystupeni ze on nikomu neublizil.
Ak ti vadi madarski prizvuk tak to nie je nic moc argument. Mne zasa vadia niektore skutky inych politikov a stran.
Chlapce neviem kolko mas rokov ale uraza ma ako Slovaka takyto vyrok uplne sa stotoznujem s Holubom, ak je tu niekto pri iny nez statny zaujem SR tak je protistatny a to je trestne...

Ja neargumentujem prizvukom.. Ale povedz mi co pre teba urobila SMK za 12 posobenia na slovenskej politickej scene. Pre mna nic. Kazdy iny politik pre mna urobil v tomto roku viac nez SMK za 12r..

Ja ti poviem co tu urobila SMK pre nas HOVNO!!!!
-pribudli madarske napisy
-pribudla madarska VS
-pribudli ZS s MJ a ubudli ZS s SJ
-pribudli financie na kulturu madarskej mensiny

A nehovor ze nerobia ziadne roztrzky lebo vytahuju Benesove dekrety, Trianon, Felvidek, Velke Madarsko, a este aj ten je--uty Miklosko sa im po prijati ko..tskeho vyznamenania ospravedlni za Benesove dekrety..

FAKT IM DAKUJEM ZE SU ... DO P.CI S NIMI
Zamknuté