Virus na usb
-
RainbowSix
Light Professional
Virus na usb
Cawko prosim vas mam problem na usb sa mi usadil virus a aj ked naformatujem kluc tak ten srac tam stale je a nemozem sa ho zbavit neviete ako sa toho zbravim prosim ?
-
jaroslavzatko
Medium Expert
to bude tym,ze mas virus aj v compe,jednoducho pouzi noda,mwav a uvidis co to spravi,,,,ak mas ten virus,co sposobuje,ze sa ti kluc neotvori vo windovse,ale cez comander ano,tak ti to pomoze
pozri tiez sem: http://www.hojko.com/windows-neotvara-d ... 02403.html
pozri tiez sem: http://www.hojko.com/windows-neotvara-d ... 02403.html
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ano a ked ho da do pc tak tam bude mat znova virus.Chalesnik napísal:este poradim skusit to dat reklamovat ak to mas v zaruke mne napriklad kingstona reklamovali sa mi tam neslo kopirovat subory koli vyrusu ale ak nemas daky vazny ten vyrus tam a nic nerobim tak to ani nevadi
a kazdy virus nieco robi.
takze ako pisali hore si daj antivirus, antispyware a preskenuj pc
antivirus aky len chces a antispyware napr spybot.
-
caesar1987
Addict
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
Nazdar mam taky problem asi mam na usb vyrus pretoze som mal v pc vyrus doubleclick tak som preinstaloval win naformatival disk a ked som uz konecne pripojil usb eset vypisal vyrus a doubleclick bol v pc nazad a nemozem ho dostat ani s pc uz som formatoval aj usb aj rychlo aj pomaly ale nic
Prosim o pomoc
Dakujem
Prosim o pomoc
Dakujem
-
zdenko.xxxx
Light Star
ja som mal resp. moj kamarát mal tiež zavirený USB. Tá špina sá šírila na všetky disky, USB, jednoducho na všetko, kde sa len dalo. Potom preinštaloval WIN, ale na USB mu stále ten vírus ostal aj po niekolkorazí naformatovani. Tak mi ten USB dal, ked som ho naformátoval klasicky cez WIN tak mi stále vyhadzoval NOD vírus. Tak som použil tuto formatovaciu utilitku Vírus zmizol. Je jasné že treba kvalitný antivirák, osobne odporúčam BitDefender 
Kód: Vybrať všetko
http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=197Re: Virus na usb
Ahojte mám problém na USB mám vírus, čítal som tu rôzne riesenia no ani jedno nefunguje, mám eset smart security, ktorý mi vírus na USB nájde no nevie ho vyliecit ani vymazat, vždy, ked dam ponuku,,VYKONAŤ´´ tak mi len napise:,,CHYBA PRI LIEČENÍ´´,alebo CHYBA PRI VYMAZANÍ´´ skusal som ho teda naformatovat no ani to nepomoze nakoľko mi napise chranen proti zapisu, skusal som aj utilitu HPUSBFW, aj Panda USB Vaccine no nic nepomaha, teraz sa obavam, že mam zavireny pc a to jeden aj druhy a ked dam celkovy sken pc tak mi nic nenajde, pouzivam este aj spybot,winoptimizer a proste nic pc sa tvari ako cisty, tak mi prosim poradte, dakujem
Re: Virus na usb
stiahni si eset smart security 4.2 trial verziu, lebo tato mi zatial odstranila vsetko a stavim sa ze mas starsiu verziu... a potom urob scan pc alebo si stiahni aviru ta je tiez free
-
hrban
Addict
Re: Virus na usb
toto je téma ako pre debilov
fakt formátovaním sa vírusu na USB nezbavíte ani omylom, vírus je v PC a akonáhle aj naformátujete USB on sa tam ihneď nakopíruje, treba použiť anti-spyware napr: spyware doctor, spybot, Malwarebytes' Anti-Malware a preskenovať PC nie USB
fakt formátovaním sa vírusu na USB nezbavíte ani omylom, vírus je v PC a akonáhle aj naformátujete USB on sa tam ihneď nakopíruje, treba použiť anti-spyware napr: spyware doctor, spybot, Malwarebytes' Anti-Malware a preskenovať PC nie USB