Zdar, mám otazku ohladom hry stiahol som ju nainštaloval crackol a ked idem spustiť napíše že "Vstupný bod procedúry D3DPERF_SetMarker sa nepodarilo nájsť v dynamicky prepojovanej knižnici d3d9.dll."... viete mi poradiť čo to znamená ?
Polda_SK napísal:prosim vás nemohli by ste mi poslať cez SS ten crack na tu autorizovanu verziu čiže ten druhy?...vďaka
sam si si odpovedal..
Kmeco napísal:Zdar, mám otazku ohladom hry stiahol som ju nainštaloval crackol a ked idem spustiť napíše že "Vstupný bod procedúry D3DPERF_SetMarker sa nepodarilo nájsť v dynamicky prepojovanej knižnici d3d9.dll."... viete mi poradiť čo to znamená ?
pre mna je dost na zaplakanie ze fifa mala spravit graficky velky skok oproti 08 ale pritom je to ovela skaredsie ako pesko08 , a o hratelnosti a realite hry ani nehovorim.
ked konami nevyvedu dajaku obrovsku hovadinu tak fifu jasne porazia aj tento rok.
myslim tym fifu na pc, na ostatnych platformach to neviem zhodnotit kedze ziadnu z nich nemam.
roman3338 napísal:Zdravim.Chcel som sa opytať či niekto nevie poradiť ked mi v hre nezobrazuje hráčov ale iba tiene.dakujem gr. karta: ATI radeon x1300pro
Danny napísal:PROSIM vas nasli ste uz niekto "liek" na to OOPS ktore vyhodi a pise o atentickosti verzie a ze sa mame obratit na eastore... ?????
dik moc
Zdravim. Stiahol som si tuto verziu: FIFA.09.Full-Rip.Skullptura - (1,38GB)
Ked spustim setup.bat vypisemi tuto chybu a dalej sa uz nepohnem.. Vedel by mi niekto pomoct? Mam Win XP SP3