rychle prachy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
A7X
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

rychle prachy

Príspevok od používateľa A7X »

mozno ze mnohy zvas zazili nieco take ako krizu-nematia peniaze......peniaze su v dnesnej dobe velmy potrebne otom ani diskutovat nemusim.....sebevrazdou to riesit nemienim(bola by ma skoda)tak jedine riesenie-rychle prachy.....poznate nejaky sposob????najlepsie by bolo keby ste poznali brigady platene na ruku piatok a sobotu........aspon nejake typy alebo co.....alebo cez internet nieco....bux.to nie lebo tam sa mi neoplati 0,01 dolara za kliknutie.....dakujem.....dakujem aj za psychicku podporu v tazkej chvili a ospravedlnujem sa za tento naval nezrozumitelnej hatlatlactiny........dakujem vam velmy pekne za rady pripadne psychicke podrzanie :cry:
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Fu neviem do akej miery to myslis vazne ale ak to je az tak zle tak urcite nesiahaj po samovrazde. Je milion spobov preco zit. Nemas peniaze ? Fu kolko mas rokov a ake mas skoly a z akeho si mesta ? Pokial neviem podobne informacie nemam ti ako pomoct. :roll:
Inac nikdy to nevzdavaj :wink:
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Keby som mal financnu krizu a nemal by som pracu asi by som zacal brigadovat. Trebars ked som sa odstahoval od rodicov, nemal som pracu a skoro ziadne peniaze. Zacal som teda brigadovat v jednej stahovke v bratislave. Neskor som si zohnal dalsiu brigadu, a uz sa z toho dalo vyzit. Popri tom som si casom nasiel dobru pracu, teraz uz je vsetko O.K. takze jednoznacne by som ti odporucil nejaku brigadku, nebudes aspon sediet doma na zadku s prazdnymi vreckami a popri tom sa aj niecomu naucis ;)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

odkial si?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zalezi od toho co vsetko si ochotny spravit :smt047
A7X
Medium Star
Medium Star

no mam 16 rokov,som z piestan......som gymnazista cize nemam vela toho casu......brigadu chcem len je problem najst volaco.......kamarata som uprosoval nech ma vezme do indians PUB od 8:00 do 4:00 rana....predtym by som orbil casnika priblizne-11:00-7:00 a rano este kolporteera......je mi jedno ci sa znicim...peniaze potrebujem ako sol.....som totiz nadne psychickych sil a samozrejeme ako inak peniaze su dvovodom
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

A7X napísal:no mam 16 rokov,som z piestan......som gymnazista cize nemam vela toho casu......brigadu chcem len je problem najst volaco.......kamarata som uprosoval nech ma vezme do indians PUB od 8:00 do 4:00 rana....predtym by som orbil casnika priblizne-11:00-7:00 a rano este kolporteera......je mi jedno ci sa znicim...peniaze potrebujem ako sol.....som totiz nadne psychickych sil a samozrejeme ako inak peniaze su dvovodom
Z toho prispevku to vyznieva ako keby si peniaze potreboval na naky fet... :?
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Urob falosnu pshising stranku nejakej banky a nechaj poposielat tisice ludom falosne e-emaily.

Stare triky funguju. "Overenie informacii, overenie vzhladom na prechod na euro"

Par ludi sa "oklame" a zdelia ti citlive udaje vdaka ,ktorym im mozes vyrabovat embosovanu kartu, ucet a pod.

Ale nie... :lol:

Najdi si brigadu alebo sa zacni ucit HTML a PHP. Programovanim stranok pre rozne male firmy sa da dobre zarobit.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

robbiee napísal:Z toho prispevku to vyznieva ako keby si peniaze potreboval na naky fet... :?
ak si precitas toto http://www.hojko.com/post988927.html?highlight=#988927 tak zistis, ze asi jeho rodina ma financnu krizu

a mna by tiez velmi zaujimalo kde zohnat slusne peniaze ako student...
A7X
Medium Star
Medium Star

robbiee napísal:Z toho prispevku to vyznieva ako keby si peniaze potreboval na naky fet... :?
som razantne proti drogam(koniec OT.........k veci)najtazsie bude zvladnut tento mesiac + na buduci........preto potrebujem ti peniaze na ruku
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

A7X napísal:som razantne proti drogam(koniec OT.........k veci)najtazsie bude zvladnut tento mesiac + na buduci........preto potrebujem ti peniaze na ruku
Sorac, to som nevedel... hentu temu som nak necital...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

A7X napísal:som razantne proti drogam(koniec OT.........k veci)najtazsie bude zvladnut tento mesiac + na buduci........preto potrebujem ti peniaze na ruku
hotelov je vela v pn, skus tam,

alebo

http://www.brigada.sk/brigady-brigada-s ... e4a6c0d0dd

roznasas kvety po restikach a ponukas parikom, tam budu dobre tringelty...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

to robia dievcata ...

no v tvojej situacii je to tazke.prebehni rozne agentury ktore sprostredkuvaju pracu,pytaj sa znamych...
take nieco ako "rychle prachy" sa neda ziskat legalne,poctivo alebo dostojne.praca,praca,praca..to je asi jedine co sa da robit
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

v krcme ta ako 16 rocneho nenechaju robit. mozno v cajovni alebo v restike. ja som v KE zhanal normalnu brigadu niekolko mesiacov ale ak si ochotny robit hocico tak... nemate tam dake Tesco alebo daco podobne?
A7X
Medium Star
Medium Star

mame....pytal som sa a ze momentalne su preplneni
roznasat by som roznasal ale nemam pale nemam moc prijemny vzhlad.....like a metal :D cize nejak nato sa nehodim......zhanam ako sa len da je to fuska som na nervy.....dakujem
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

No ja by som ti odporucal urobit nieco so zovnajskom, pekny ludia maju vecsiu sancu si nejaku pracu najst...polietaj nejake agentury a ked to nevyjde tak si doma natlac cca 20 zivotopisov a pobehaj nejake obchody alebo firmy kde by si eventuelne mohol pracovat nechaj im to tam a oni sa urcite ozvu... Aj ked ako 16nast rocny mas malu sancu nieco najst :?
samovrazda nieje riesenie...kolki ludia by chceli zit a nemozu... :(
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

omg čo toľko omieľate tú samovraždu, keď napíssal, že nad ňou NEuvažuje...
Ak fakt súrne potrebuješ väčší obnos, čo najskôr, tak si zožeň nejakú brigádku (vy mestskí chlapci to máte ťažšie-ja robievam po stavbách a tam sa zarábajú omnoho krajšie mešce. no pár rád si tu už dostal) a popros kamarátov, či by ti nemohli nejaký ten litrík požičať (ak máš dobrých kamarátov, čo nejaké prachy majú, tak sa to dá vybaviť) a že im ho vrátiš keď zarobíš.
Roznášky-I like metal too, a možno by si to na mňa ani nepoveal. pred rokom hej, ale teraz...proste chcem povedať, že keď si kúpiš obyčajné jeansy a nejakú fajn košeľu, vlasy si dáš do copu, tak hneď z teba bude dobrý predavač-roznášač kvetov.:)

//hej, to, že na to oblečenie prachov asi nemáš mi tiež napadlo, ale tak ak by si nakúpil u číňana (nike či nuke, všetko z jednej fabriky...) a ak by sa ti to vrátilo...ale to je iba také teoretizovanie.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Peniaze sa daju robit len treba vedet ako :)

Tak najskor pobehaj vsetky agentury a zaregistruj sa u nich,potom pobehaj vsetky velke obchody tesco,carrefour,ikea(aj ked ta asi nieje v piestanoch) atd. a opytaj sa na brigady...

Popytaj sa kamaratov

Aj cez internet sa daju zarobit celkom pekne peniaze,ale to treba vediet tie obycajne klikacky to je nic.Zarobis po**nych 9 dolarov...

Predavaj drogy :P Ked vies ako na to mas tak 99% sancu ze ta nechytia :)

Dealuj fakove veci, aj ked to uz robi kazdy druhy kkt :P
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

...
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Ja jeden mám ale okolo 400kč mesačne na PP.. denne na pol hodku. Ak chceš, pošlem ti kontakt na toho týpka, on ti to vysvetlí. A platí ok, ja som zatial spokojný.
Napísať odpoveď