zmena na Notebook MSI GX620X-061CZ
-
Duffiii
Star
- Kontaktovať používateľa:
zmena na Notebook MSI GX620X-061CZ
takze menim a co hovorite na tento ohladne hry a mobility
Acer-y vôbec nie sú také zlé ako sa o nich všeobecne tvrdí. Vlastním jeden notebook Acer , jeden Asus a služobný mám Futijsu-Siemens. Najspokojnejší som s Acerom.
Jeho zlá povesť vyplýva z chabého servisu a tzv skrytej partície. A samozrejme pri takej cene sa dajú čakať iba plasty. Kto si toto spočíta pred kúpou a nemá s tým problém, tak u neho nevidím problém prečo by mal byť nespokojný.
A keď sa tak moc kazia ako každý tvrdí... Nie je mať každý rok nový noťas vďaka záruke fajn
? Aspoň ťa prinúti k zálohám 
Jeho zlá povesť vyplýva z chabého servisu a tzv skrytej partície. A samozrejme pri takej cene sa dajú čakať iba plasty. Kto si toto spočíta pred kúpou a nemá s tým problém, tak u neho nevidím problém prečo by mal byť nespokojný.
A keď sa tak moc kazia ako každý tvrdí... Nie je mať každý rok nový noťas vďaka záruke fajn
acer vs ostatne
No mam znameho na ralamaciach a vobec to neni tak ze acer si shit praveze v tomto roku bolo o dost viac reklamovanych asusov, a doma mam acera ten uz dva roky vali v pohode a asus polrocny uz som ho reklamoval bo display v passe takze nevidim problem u aceru a za taku cenu 
Re: acer vs ostatne
Ked sa tam za tyzden predaju 2 aceri a 20 asusov tak je jasne kto asi vyhra reklamacku nie? Boze taketo velavravne a nesmierne explicitne cisla milujemnewman napísal:No mam znameho na ralamaciach a vobec to neni tak ze acer si shit praveze v tomto roku bolo o dost viac reklamovanych asusov, a doma mam acera ten uz dva roky vali v pohode a asus polrocny uz som ho reklamoval bo display v passe takze nevidim problem u aceru a za taku cenu
MSI a Acer nikdy. A sam mam vacsi pocet produktov od asusu (vratane dvoch notebookov) a som nanajvys spokojny.
no podla mna je to tak ze si mozes kupit aj HP compaq za 60000,-sk a mozes ho po tyzdni reklamovat !!! tie notebooky sa vyrabaju na tisice cize je normalne ze hocico sa moze stat ...
v minulosti bola pravda ze acer pomerne dost odflakol notebooky co sa tyka konstrukcie a saši .. ale v dnesnej dobe su kvalitnejsie ako asusy .. hlavne najnovsia rada acer gamestone ..
aj co sa tyka vnutorneho rozpolozenia jednotlivych komponentov, ale hlavne konstrukcie saši ... mal som v ruke Acer AS6935G-844G32BN - vs - Asus M50SA-AK039C ... podobne konstrukcie..
aj ked asus lepsia grafika a procesor ... rozdiel v cene je cca 6000,- sk ... a lacnejsi acer ma napr: 4GB DDR3 pamäte 1066mhz .. 16" displej FULLHD .. a kvalitnejšie a pevnejšie saši, čo sa týka hlavne kĺbu LCD panela ... cize v dnesnej dobe... alebo aspon teraz.. ma navrh acer pred asusom ... MSI zase pouziva horsie plasty, lebo ich officialne vyjadrenie je ze su setrny k zivotnemu prostrediu, cize saši MSI je ľahsie recyklovatelna .. kazdy vyrobca ma svoju filozofiu a svoju strategiu predaja.. V MSI su dobre komponenty v trochu horsom obale..
ja osobne mam MSI uz rok a som spokojny lebo za tie peniaze by som takuto konfiguraciu pred rokom nekupil ... kazdy urcite hovori o znacke ktoru ma ze je lepsia.. kebyze si teraz kupujem notebook .. tak bud uz tu spominany ACER .. alebo Toshiba F50-108 ... jedine co mi v danych modeloch chyba je numericka klavesnica ktoru napr 15,4" MSI a ASUSy majú ...
toď môj príspevok
v minulosti bola pravda ze acer pomerne dost odflakol notebooky co sa tyka konstrukcie a saši .. ale v dnesnej dobe su kvalitnejsie ako asusy .. hlavne najnovsia rada acer gamestone ..
aj co sa tyka vnutorneho rozpolozenia jednotlivych komponentov, ale hlavne konstrukcie saši ... mal som v ruke Acer AS6935G-844G32BN - vs - Asus M50SA-AK039C ... podobne konstrukcie..
aj ked asus lepsia grafika a procesor ... rozdiel v cene je cca 6000,- sk ... a lacnejsi acer ma napr: 4GB DDR3 pamäte 1066mhz .. 16" displej FULLHD .. a kvalitnejšie a pevnejšie saši, čo sa týka hlavne kĺbu LCD panela ... cize v dnesnej dobe... alebo aspon teraz.. ma navrh acer pred asusom ... MSI zase pouziva horsie plasty, lebo ich officialne vyjadrenie je ze su setrny k zivotnemu prostrediu, cize saši MSI je ľahsie recyklovatelna .. kazdy vyrobca ma svoju filozofiu a svoju strategiu predaja.. V MSI su dobre komponenty v trochu horsom obale..
ja osobne mam MSI uz rok a som spokojny lebo za tie peniaze by som takuto konfiguraciu pred rokom nekupil ... kazdy urcite hovori o znacke ktoru ma ze je lepsia.. kebyze si teraz kupujem notebook .. tak bud uz tu spominany ACER .. alebo Toshiba F50-108 ... jedine co mi v danych modeloch chyba je numericka klavesnica ktoru napr 15,4" MSI a ASUSy majú ...
toď môj príspevok
-
Duffiii
Star
s tadial by som ho mal http://www.alza.sk/SK/msi-gx630x-008cz-t-d97979.htm
-
Hellboy248
Guru wannabe
nad tymto rozmyslam aj jaDuffiii napísal:s tadial by som ho mal http://www.alza.sk/SK/msi-gx630x-008cz-t-d97979.htm
-
Hellboy248
Guru wannabe
Co tak tento? http://www.alza.sk/SK/toshiba-qosmio-f50-108-d99160.htm
-
satelitik11
Medium Professional