draco: Asi nie, myslim, ze SE nieco take nema. Jedine co ma, tak je to zoznam povolenych hovorov, cize tie cisla, ktore mas v zozname, resp. sa da tusim spravit aj novy zoznam vybranych cisel. Samotne blokovanie cisla zrejme len jedine u operatora.
Zistil som, ze O2 ma taku sluzbu "Zistenie zaskodnickeho cisla" a tam sa to da riesit, ale u inych operatorov to take lahke nie je, Orange s tym priamo nepohne a T-Mobile to asi tiez neriesi ... Je tu zevraj moznost riesit to cez policiu, no tam su poplatky (neviem presne kolko, ale pocul som ze okolo 50€).
v t-mobile je to spoplatnene 15€, s tym, ze cislo zistia a mozu ho bloknut, aby ti nevolal.
ja to asi budem riesit, pretoze cely tyzden mi vola utajene cislo. v priemere za den je to 40 telefonatov. neviem kto to je. dvihal som-nikto sa neozval. o 6:45 rano to zvonilo 14x(!) po sebe. dnes sa to ukludnilo. zatial len 5x volal.
Moja sestra ma taky isty problem len cislo nie je utajene, no vola jej uz treti tyzden ale tak ze za 24 hodin aj 100 hovorov mala zmeskanych, a zvoni az dovtedy pokym nezdvihne, teraz sa to uz lepsi ale aj tak je okolo 20 hovorov denne zmeskanych, a ja hlupak som zavolal na to cislo s umyslom zistit kto to je akoze omylom a aj mna prezvanala dotycna ale len 3 dni nastasie . Pre mobil to je dobra zaberacka, baterka je v cudu, kazdy den treba dobijat a telefon sa uplne spomalil sestre
Potreboval by som zablokovat 2 cisla na maminom telefone N 6610i, co je starsi telefon. Neviete, ci Orange poskytuje nejaku takuto sluzbu? Alebo ako to spravit, lebo predpokladam ze na tento telefon ziadna aplikacia neexistuje
Scorpion na normalne telefony ziadna taka aplikacia nieje,..a ako bolo spomenute operator zablokuje urcite cislo ale co ked ten dotycny si kupi dalsiu simku???Zasa budes za poplatok blokovat dalsie cislo??
Skor ak ta neustale prezvana a obtazuje riesil by som to tresnym oznamenim....
Prosím nevyzná sa tu niekto v mobile ZIO dual SIM? Potrebujem blokovať sms, otravuje ma jedna osoba hovory som zablokoval, no sms mi môže písať, volal som operátorovi a, že oni neblokujú čísla, prosím súrne