len tolko viackrat si tu spomenul že to vyzera nadejne ... myslim si že ak ti za to stoji tak skonči s travou... budeš mať klud v živote a i v jej očiach poskočiš ked sa to dozvie od teba... že je to kvoli nej.....
no ak s travou nechces prestat,tak by si jej mal vysvetlit plusy.......a vyvratit ju z omylu.......a myslim ze by dobre padlo hovorit vlastne skusenosti.....je to uz len nanej ci ti to bude tolerovat....hlavne je dolezite hovorit pravdu.....aale je dolezite aj ako tu pravdu podas
tak!.. prestat s niecim nie z vlastneho presvedcenia, len preto, ze za zle to poklada druha strana miesto toho aby si jej to vysvetlil mi pride ako nedostatok vnutornej sily ak niecomu veris, predsa sa nemozes nutit vycitat si nieco! preto jej VYSVETLI preco hulis, nie ospravedlnuj to
kusky puzzle sa tiez skladaju tak, ze najdes 2 ktore do seba zapadaju, nez jeden obstrihavat, aby sa tam strcil
Frankie napísal:ak niecomu veris, predsa sa nemozes nutit vycitat si nieco! preto jej VYSVETLI preco hulis, nie ospravedlnuj to
ted si povedal slovami presne to na čo som ja myslel.. toto chcem dosiahnuť.... za tento príspevok som ti cel dat k+ ale dostal si už pri inom tak nemôžem
triple napísal:ted si povedal slovami presne to na čo som ja myslel.. toto chcem dosiahnuť.... za tento príspevok som ti cel dat k+ ale dostal si už pri inom tak nemôžem
tesim ak pomohlo... ja viem o com hovorim, pred rokom (ci viac?) som bol v rovnakej situacii a urobil som vsetko presne tak, od coho ta odradzam... skus hadat ako to dopadlo az ten cas som sa ale posunul a s terajsou ziaden problem.. dokonca polovicka uz nejak prejavila zaujem, ze si urobime nejaky spolocny špekný vecer
trošku nové info:
Vzťah rozkvitá ako sa patrí.. všetko je v tom najlepšom poriadku a dokonca fajčím menej ako pred tým.. kedže sme často spolu a sľúbil som že pri nej nebudem fajčiť vôbec..
ja si tiež myslím, že by si jej to mal povedať. dve kamarátky chodia s chalanmi, ktorí občas húlili. obaja im to povedali hneď na začiatku a od toho dňa, čo ich spoznali tí chalani s tým prestali. jeden z tých vzťahov sa skončil, no aj tak sa k tomu ten chalan /20 roč./ nevrátil. takže si myslím, že aj tej tvojej to nebude vadiť a aj napriek tomuto faktu bude pokračovať v tom, čo ste začali veľa šťastia
triple napísal:trošku nové info:
Vzťah rozkvitá ako sa patrí.. všetko je v tom najlepšom poriadku a dokonca fajčím menej ako pred tým.. kedže sme často spolu a sľúbil som že pri nej nebudem fajčiť vôbec..
njn....good luck
A ako vlastne si jej povedal, ze fajcis aj travu?
jednoducho.. hned na druhý den ako som založil tento topic som sa nou bavil a spomínali sme na jednu profáčku tak som to zakomponoval do jednej z historiek kde som jej bol dofajčený na hodine a pak to už šlo.. je to o pár príspevkov vyššie
Ak hovoris, ze ten vztah vyzera nadejne, tak jednoznacne povedat. Vo vztahu ide o doveru a ked to budes zatajovat, tak to nebude dobre. Budes furt na to myslet a premyslat o tom a to vztahu neprospeje .. teda ak budes v nom pokracovat... jednoznacne jej to povedat a porozpravat sa o tom a vyriesit to s nou ...