Na Slovensku označili 8 PC zdrojů za nebezpečné
-
D34Dlife
Star
- Kontaktovať používateľa:
Na Slovensku označili 8 PC zdrojů za nebezpečné
t0m4s3 pridal do Aktuality zo sveta hardwaru tuto stranku http://www.cdr.cz/a/25473/2 . Chcel by som sa opytat ze ci je to fakt pravda alebo nie lebo ja mam presne ten isty zdroj ako je v zozname "EUROCASE ATX-350". Teraz sa bojim zapnut PC aby sa daco nestalo . Dakujem
No tak, ked to nesplna normy, tak by si to mohol ist aj vratit do obchodu spat. Ale neviem, ci to musis mat este stale v zaruke, podla logiky nie, no skutocne neviem. A samozrejme si zadovazit nieco kvalitnejsie. Zdroj je prenosny, takze to mas kupu aj do buducnosti.
p.s.: A skutocne to pravda je, mozes si to skontrolovat aj na strankach www.soi.sk
p.s.: A skutocne to pravda je, mozes si to skontrolovat aj na strankach www.soi.sk
mas jednoduchu volbu, tu je citacia:
cize vrat, ak budu pindat tak sa obrat na SOI (nezabudni im pohrozit nou), pripadne si to vytlac a odnes im to
Kód: Vybrať všetko
Spotrebiteľ má pri vrátení nebezpečného výrobku právo na vrátenie kúpnej ceny.
Slovenská obchodná inšpekcia odporúča spotrebiteľom, ak si tento výrobok zakúpili, aby ho vo vlastnom záujme prestali používaťOtázne je, že ktoré sú tie kontrolované osoby a či sa to týka všetkých. Ak bol kontrolovaný obchod v nejakej Hornej Dolnej a pokyn platí len pre neho, tak sa budeš asi dosť ťažko dožadovať svojich peňazí. Ak neuspeješ, tak sa určite obráť na Slovenskú obchodnú inšpekciu.
http://www.soi.sk/index.php?table=4
..a najlepšie tak, aby aj daný obchod vedel, že kam sa ideš obrátiť..

http://www.soi.sk/index.php?table=4
..a najlepšie tak, aby aj daný obchod vedel, že kam sa ideš obrátiť..
Tie zdroje nepresli,kvoli tomu ze nesplnali normy ohladom bezpecnosti.Avsak ak by sa lepsie poobzerali po trhu,naslo by sa o dost viac zdrojov nesplnajucich niektoru z uvedenych noriem..Aj medzi znamejsimy znackami...
Ja si myslim,ze takuto reklamaciu uzna malokto.Aj keby ju podla zakona mal uznat kazdy predajca.Jedine,ze by si tam poslal SOI...
Netreba sa vsak bat a skusit vyreklamovat.Ak odmietne,tak predjcovi povedat,ze zavolas na SOI..A ak aj tak nic,tak tam skutocne zavolat a nahlasit to
.A dalej cakat na akciu SOI-co moze trvat vecne
..
Ja si myslim,ze takuto reklamaciu uzna malokto.Aj keby ju podla zakona mal uznat kazdy predajca.Jedine,ze by si tam poslal SOI...
Netreba sa vsak bat a skusit vyreklamovat.Ak odmietne,tak predjcovi povedat,ze zavolas na SOI..A ak aj tak nic,tak tam skutocne zavolat a nahlasit to
Zdroje su jednou z najviac reklamovanych komponentov (lebo je to zaroven najviac podcenovany komponent na ktorom sa nepravom setri) .. takze sa nemusis triast ako dopadne reklamacia, je to uplne bezna zalezitost, nad ktorou sa predajca ani nepozastavuje a rovno dava na vymenu dodavateloviD34Dlife napísal:No bol som v tom obchode a zobrali ho na kontrolu ze mi do 2 dni zavolaju co dalej. Kupil som si novy zdroj a povedal ze ak sa tam najde daka chyba tak ze mi da peniaze. Chybu tam urcite najde lebo boli s nim len problemy. A najde tam aj spalene kable ktore je vidiet aj cez mriezku.
To je dobry o*eb s tym sefom, skor ti to predal za velkoobchodnu cenuD34Dlife napísal:po mesiaci som isiel do obchodu a povedali mi ze nestihli opravit tak som si mal vybrat daco za 690,- ( tolko stal zdroj ) peniaze mi nedal lebo tam nebol sef ale tak zobral som si novy zdroj a dal mi na to zlavu 800,- ...