Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ten trailer 3x03 vyzerá uplne super. Prvé dve časti boli uplne super, presne ako písal Su-Do.. Už sa neviem dočkať..
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

fu trailer vypada vyborne...
ale ako tu bolo povedane je tam vela nezrovnalosti, napr. co je s Kenseyom, pokial viem tak druha seria skoncila tak ze sa s nim Hiro niekam teleportoval no a o tom nebola ani zmienka..
takze len cakat do pondelka/utorka 8)

//tak to si inac vôbec nepamatam :)
Lord_3D
Addict
Addict

Mňa by najviac zauimalo čo sa deje s Mohinderom. Najprv sa mu niečo lúpalo z chrbta ( koža ? ) a potom v tom trailery sa mu niečo začalo medzi prstami ťahať ( sliz ? )...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tomek00
Hero predsa teleportoval Kenseya (Adama) do hrobu... do truhly, ktora bola zakopana uz v zemi

//autoeditácia príspevku ( 01 Oct 2008, 3:48 )
SPOILERS

ajaj... novy partak pre Noaha.. Sylar.. no neverim.. to sa mi paci.. Sylar je taky zvlastny charakter.. ale dost sa mi momentalne paci Peter z buducnosti, ktoreho absolutne nic netrapi.. zastavi si cas a ma v <> .. ako keby bol total nezastavitelny.. :) len dpc neukazali, co ukazal Peter z pritomnosti.. zrejme v dalsom diely...
celkom ma pobavila scena v tom kontajnery, kde Clairina matka odcerpavala vzduch ohnom a potom to len zhasla a vzduch tam okamzite bol.. blbost... nehorazne sa to teraz poplietlo.. s Peterovou (Sylarovou) matkou, co to ma vsetko vlastne zalubom, Nikki Sanders (ale nie ona ale ta dalsia.. nejaka Strausova).. asi bola naklonovana a tipujem, ze ich bude viac.. dobry diel to bol
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

No i ked podla traileru maly byt v buducnosti neva bol to dost dobry diel hlavne co tam Matt predvazdal nebodaj bude aj on malovat buducnost a Syler hh nemal chybu a ta jeho mamicka sa naozaj nezastavi pred nicim.
A ked to tak bereme tak Sylara tak ten to ma teraz dost dobre bud chyti zlosyna alebo ho sunda a zobere si schopnost nic lepsie si nemohol priat
A petrova mama moze kludne nahradit diabla v pekle so svojim myslienkovym pochodom :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Sylar ma teraz nekonecne moznosti, namiesto toho aby ich chytal sa nimi bude "zivit", proste nadhera :)

Strasne ma nasralo ze vobec ne spomenuli Suresha.
ateista
Light Professional
Light Professional

TASKED TO SAVE A WORLD DESTINED FOR DESTRUCTION, PETER MUST EMBRACE A WILD, DANGEROUS ABILITY TO BETTER

PREPARE FOR THE STRUGGLE AHEAD — GUEST STARS MALCOLM MCDOWELL (LINDERMAN), DAVID ANDERS (ADAM MONROE) (yay!) AND ADAIR TISHLER (MOLLY) (omfg neeeee!!!) RETURN — Seeing a future where nearly everyone has abilities, a world destined for destruction, Peter resolves to prevent this earth-shattering end — whatever the cost — and so takes on a dark, unwieldy ability to save the world — gambling (wrong) that it won’t destroy him and everything he loves first. After allowing Angela’s (Cristine Rose) half of “the formula” to be stolen, Hiro (Masi Oka) and Ando (James Kyson Lee) set out to uncover the identity of the Villain who hired Daphne (guest star Brea Grant) — and must consult with the person who knows these rogues best…Adam Monroe (guest star David Anders). After the bloodbath at the bank, H.R.G. (Jack Coleman) resolves to get rid of his new partner. Meanwhile, determined to be a hero, Claire (Hayden Panettiere) hits the road after one of the Villains from H.R.G.’s old files. Suresh (Sendhil Ramamurthy) gives in to impulse. Linderman (guest star Malcolm McDowell) and Molly (guest star Adair Tishler) return in unexpected manners. A new romance ignites between two Heroes. Ali Larter, Adrian Pasdar, Greg Grunberg, Zachary Quinto and Dania Ramirez star. Randall Bentley, Ashley Crow, Jessalyn Gilsig, Ronald Guttman, Jamie Hector, Jimmy Jean-Louis, Ntare Mwine and Thomas Robinson guest star.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Gangy napísal:Sylar ma teraz nekonecne moznosti, namiesto toho aby ich chytal sa nimi bude "zivit", proste nadhera :)

Strasne ma nasralo ze vobec ne spomenuli Suresha.
tak na to som sa aj ja tesil ze co je s nim, ale v buducej casti sa to snad ako-tak vyjasni ...
Trailer s03x04
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

hgfh
Lord_3D
Addict
Addict

Tak čo hovoríte nakoniec na 03x04 ? Ak som to dobre pochopil, všetko čo sa stalo videl iba Parkman v sne ?
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Lord_3D napísal:Tak čo hovoríte nakoniec na 03x04 ? Ak som to dobre pochopil, všetko čo sa stalo videl iba Parkman v sne ?
Nie nie :) on videl, sak predsa on videl len tu cast ked bol na neho zaber a vyzera to ako keby bol riadne dofetovany po dobu kedy sa zobudil ostatne sa stalo nezavisle na jeho sne.

Dej sa trosku komplikjuje tak ako to mam rad, scenaristi si nechavaju obrovske moznosti pokracovania, tipujem ze to bude mat okolo 7-9 serii. Len ten Petrov pohlad v buducnosti ked mu Sylar povedal ze je jeho brat stal za to, som mu videl na tvari napisane WTF?! OMFG! NO! :D
Lord_3D
Addict
Addict

Kesoman: Diky za objasnenie :)

Inak som zvedavý ako sa "prítomný" Peter s novou schopnosťou vyrovná a či sa dajú v pritomnosti so Silerom dokopy aby zachránili svet. ( znie to trochu divne ) Alebo čo sa stane s "budúcim" Petrom, lebo na tom stole kde ležaľ vraj nezomrel, takže uvidime :) V každom prípade sa to naozaj pekne zamotáva, a je to každým dielom napínavejšie..
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

som nejak nepochopil tu scenu s petrom a nathanom ... o co vlastne nathanovi ako islo??
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

nechcel som tu pisat hned v ten den aby to nepovazovali za spoiler hmm buduci peter ma nove schopnosti a tak isto ked ho zastrelili tak sa mu telo nezregenerovalo preco? sak pritomny peter uz mal schopnost regeneracie (alebo to mal tu schopnost iba vtedy ked je niekto vedla neho? hmm myslim ze nie nwm no)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

mozno ho drzia na nejakych drogach ... mozno
ateista
Light Professional
Light Professional

ked si good vsimnete tak Clair povedala ze je zivy vie to takze podla mna snim daco spravily cim potlacily jeho schopnost nieco ako haitanska schopnost

traielr na dalsiu epizodu ak sa nemylim uvidime otca Petra,Nathana a Sylara hh
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

ClicK napísal:nechcel som tu pisat hned v ten den aby to nepovazovali za spoiler hmm buduci peter ma nove schopnosti a tak isto ked ho zastrelili tak sa mu telo nezregenerovalo preco? sak pritomny peter uz mal schopnost regeneracie (alebo to mal tu schopnost iba vtedy ked je niekto vedla neho? hmm myslim ze nie nwm no)
Mozno kvoli Haitanovi.

//Ako vidim tak ateista to uz spomenul.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

OMFG
toto bola ta najbrutalnejsia epizoda HEROES vobec...
najlepsi usek ked prisiel Peter za Sylarom (Gabrielom) do jeho (Claireinho) bytu v buducnosti... ten usek az po vybuch..(Peter ked videl Sylara total bol vystraseny.. prekvapeny ? sa ani necudujem.. som bol na tom istom :D ) ked uz bola ta bitka to som ani nedychal a len s otvorenou hubou pozeral... dokonale.. ma to skvelu atmosferu.. niekedy az hororovu (Mohinder)... kazdopadne serial sa ubera velmi dobrou cestou... :smt023

btw hrozne sa mi paci ako maju vsetci neuveritelny respect pred Sylarom.. Sylar je strasne + pre tento serial.. z mojej strany urcite... je to moja najoblubenejsia postava :aasmile4:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

podľa mňa budúci Peter zomrel lebo tam bol aj Haiťan a ak ste si všimli tak ho minulý peter trafil poklopom na odpadky a claire keď hovorila že žije tak tým myslela minulého Petera nie toho budúceho.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Súhlasím so Šu-dom, aj podľa mňa to bola najzaujímavejšia časť 3. série zatiaľ. Začína sa to pekne zamotávať, vôbec netuším, ktorá strana vystupuje ako dobrá a ktorá ako zlá :P Ešte aj teraz, keď Peter zistil "How things work" a k tomu dostal "Hunger"(chudák Nathan :? :) )...Hmm, uvidíme, či to zvládne a naučí sa to kontrolovať. A nakoniec dodám, ja som to tušil, že Sylar nezabíja tých ľudí len preto, že je psychopat :D
Napísať odpoveď