prosim dajte mi sem prosim navod ako mam spravit toto:
mam stranku --- a chem aby som tam mal text box do ktoreho napisem vlastne nazov stranky(bez koncovky) dam enter a ono mi ju otvory
<?php
//tento php kod bude uplne na zaciatku stranky, pred akymkolvek html kodom
if (!empty($_POST['url']))
header('location: '.$_POST['url']);
?>
<!-- html -->
<form action="" method="post">
<input type="text" name="url" />
<input type="submit" value="Odoslat" />
</form>
<!-- opat html -->
sry ale nejak mi to nefunguje asi to musim vysvetlit poriadne......
takze mam stranku ktora je umietnena na servery...materska stranka sa vola index .... na servery sa nachadza aj adresar kde sa nachadza vela malich stranok napr. RC/445921772.html ...... a ja chcem aby som toto cislo napisal v textboxe na materskej stranke... stlacim enter a ona mi otvory tu stranku 445921772.html ktora je v adresary RC
neviem ci to pretym funguje aj takto ale neslo mi to
neviem ci som ja debil ale skratka mi to nejde mam tam nieco v tych kodoch co ste mi radili nieco zmenit ???? ja som do php uplni debo prosim pomoc NEFUNGUJE TO
<?php
//tento php kod bude uplne na zaciatku stranky, pred akymkolvek html kodom
if (!empty($_POST['url']) && file_exists('RC/'.$_POST['url'].'.html'))
header('location: 'RC/'.$_POST['url'].'.html');
?>
potom pokračuje tvoja stránka a kde má byť políčko na vkladanie toho čísla daj toto:
vsetkyyym vaam velmi pekne dakujem uz mi to ide vdaka vam .... fakt vam velmi dakujem
//autoeditácia príspevku ( 08 Oct 2008, 18:30 )
NO DOBRE
minule som zalozil tuto temu ale teraz ide o nieco ine
teraz by som potreboval aby ked do toho okna napisem nejaky zly nazov ktory nenajde tak aby sa mi otvorila na univerzalna stranka kde bude napisane ze tato stranka sa tam nenachadza
Fakt ti vobec nerozumiem. Si si isty ze subor, na ktory ma presmerovat, existuje, ze mas poriadok v cestach atd? Keby si hodil odkaz na web alebo zdrojaky, pomohlo by to.
ved ja to uz na webe mam ale furt to nejde ten kod co si pisal mam dat do indexu alebo do toho kde sa to ma presmerovat a v tom druhom uz nic nema byt?? sry ak mam sproste otazy
Ten HTML kod, <form> a 2x <input> das do toho dokumentu, kde sa ma zjavit to policko. Cize napriklad do indexu.
Atributom action="presmerovanie.php" zabezpecis, ze data vlozene do formulara (v tvojom pripade odkaz, kam to ma presmerovat) spracuje presmerovanie.php. Tam okrem PHP kodu nemusis pisat nic- kedze ta to hned presmeruje inde, je akykolvek obsah v presmerovanie.php zbytocny.