Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

cert
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

ikovan napísal: Chlapce neviem kolko mas rokov ale uraza ma ako Slovaka takyto vyrok uplne sa stotoznujem s Holubom, ak je tu niekto pri iny nez statny zaujem SR tak je protistatny a to je trestne...

Ja neargumentujem prizvukom.. Ale povedz mi co pre teba urobila SMK za 12 posobenia na slovenskej politickej scene. Pre mna nic. Kazdy iny politik pre mna urobil v tomto roku viac nez SMK za 12r..

Ja ti poviem co tu urobila SMK pre nas HOVNO!!!!
-pribudli madarske napisy
-pribudla madarska VS
-pribudli ZS s MJ a ubudli ZS s SJ
-pribudli financie na kulturu madarskej mensiny

A nehovor ze nerobia ziadne roztrzky lebo vytahuju Benesove dekrety, Trianon, Felvidek, Velke Madarsko, a este aj ten je--uty Miklosko sa im po prijati ko..tskeho vyznamenania ospravedlni za Benesove dekrety..

FAKT IM DAKUJEM ZE SU ... DO P.CI S NIMI
ak vies, ze SMK kona protizakonne podal si uz trestne oznamenie? Je to Tvoja povinnost.

Ake hrozne ze 20% mensina si dovolila zalozit univerzitu - utrpis tym?
Tie madarske napisy tu boli, ale len na uzemiach ktore su tradicne obyvane madarskou mensinou.
Benesove dekrety a pod. veci nevytahuju lebo sa k tomu zaviazali. Akurat niektore ine strany vytahuju tzv. madarsku kartu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Rozporuplny prispevok ale 100% pravdivy.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Su tu na to povolanejsi...

Neodpovedal si mi co pre teba spravila tato strana za tych dvanast rokov?

madarska VS - mi vadi preco sa potrebuju vzdelavat v madarcine ked ziju na SVK to je absurdne. A ked nechcu sa vzdelavat po SVK tak nech idu tam kam patria do HUN.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Rozporuplny prispevok ale 100% pravdivy.
ten predosli? ... :lol:

je mi zle s postoja niektorych "Slovakov"

Ale ked sme sprosty tak nam treba. Aj vdaka takymto ludom sme tam kde sme a musime tu riesit resp. riesime tu taketo veci.. bohuzial...

:smt078
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ikovan napísal:Su tu na to povolanejsi...

Neodpovedal si mi co pre teba spravila tato strana za tych dvanast rokov?

madarska VS - mi vadi preco sa potrebuju vzdelavat v madarcine ked ziju na SVK to je absurdne. A ked nechcu sa vzdelavat po SVK tak nech idu tam kam patria do HUN.
Takze uz netvrdis ze SMK posobi protizakonne?

Keby nebolo SMK nevznikla by koalicia v roku 1998 a Slovensko by bolo v kybli(zjednodusene povedane).

Presne dovody vzniku si nepamatam - ale ked si ju presadili tak nech ju maju. Mozes sa spytat SMK na dovody.

Inak vo vyspelych krajinach je bezne ze tam zije vela mensin - a je to normalne a normalne vnimane. Akurat na Slovensku zijeme v akomsi izolovanom skleniku, ze ked vidime cinana alebo cernocha slak nas ide trafit.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

slovenska mensina v Madarsku nema univerzitu,a neviem ze by tam vobec nieco mali...preco maju byt Madari vynimkou?
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:slovenska mensina v Madarsku nema univerzitu,a neviem ze by tam vobec nieco mali...preco maju byt Madari vynimkou?
Lebo slovenska mensina v Madarsku univerzitu nechce.

/EDIT: A aj keby Slovaci v Madarsku univerzitu chceli a madarske urady im to neschvalia - ma to byt akasi pomsta :?:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

cert napísal: Inak vo vyspelych krajinach je bezne ze tam zije vela mensin - a je to normalne a normalne vnimane. Akurat na Slovensku zijeme v akomsi izolovanom skleniku, ze ked vidime cinana alebo cernocha slak nas ide trafit.
chces povedat,ze napr. v Nemecku si mozu dovolovat Francuzi to co Madari u nas?alebo naopak vo Francuzsku Nemci?Dobre vies ze nie...bude u nas korejske mestecko,to mi vobec nevadi...keby prisli Egyptania a zalozili si dedinu tiez nic nepoviem...ale pripad Madarov u nas je uplne odlisny a ty to dobre vies tak netrep somariny
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

cert napísal:Keby nebolo SMK nevznikla by koalicia v roku 1998 a Slovensko by bolo v kybli(zjednodusene povedane).
a presne z tohto SMK tazi, lebo vie ze bez nich to nepojde.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal: a presne z tohto SMK tazi, lebo vie ze bez nich to nepojde.
Tak potom uz asi skoncili lebo v dalsej vlade nebudu.. ... a konecne ze tí nasi skveli politici sa zjednotili v tom ze nemozno dovolit aby madari robili koaliciu na urovni VUC... V tom ako naozaj klobuk dole ze sa v tomto dokazali zjednotit
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

nemam moc podrobny prehlad toho co sa deje na Slovensku, ale ak je to tak ako vravis tak sa zacina vela veci hybat spravnym smerom :aasmile1:
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:nemam moc podrobny prehlad toho co sa deje na Slovensku, ale ak je to tak ako vravis tak sa zacina vela veci hybat spravnym smerom :aasmile1:
Je to pravda uz v nitrianskom kraji sa SDKU KDH HZDS a SMER vytvorili predbezne koaliciu ktorou zamedzia aby SMK bolo koalicnou stranou v Nitrianskom VUC - takze madari si uz nebudu moct odhlasovat co chcu..
A podla mna to robia preto lebo vies teraz nastal decentralizacia kompetencii zo statu na samospravy...

To som rad co si napisal ze sa to tu konecne zacina hybat
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Aha Ikovan je rasista ako správny slovák (naschval male s, lebo taki ludia si nic ine nezasluzia, len alkohol, vulgarizmi, sedet v krcme a nadavat na Madarov, nic viac).
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja som rasista urcite neni. Ja proti Madarom nic nemam. Ja som proti tomu aby mi Slovaci sme museli vo vlastnom state podliehat mensine a protistatnej cinnosti..

Laskavo si davaj pozor na slova.. Nechcem sa povysovat ale urcite som na vyssej urovni nez ty ked mna povazujes za cloveka sediaceho v pajzli nadavajuc na Madarov... Daj si odpych od utokov na mna..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no jasne Les sa ozval...myslim ze Ikovan ma niekolko nasobne vyssi prehlad o tom co sa u nas deje tak uz konecne zmlkni...vyjadri sa az vtedy ak ta napadne nieco rozumne,doteraz toho bolo od teba malo
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:no jasne Les sa ozval...myslim ze Ikovan ma niekolko nasobne vyssi prehlad o tom co sa u nas deje tak uz konecne zmlkni...vyjadri sa az vtedy ak ta napadne nieco rozumne,doteraz toho bolo od teba malo
Dakujem
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Les napísal:Aha Ikovan je rasista ako správny slovák (naschval male s, lebo taki ludia si nic ine nezasluzia, len alkohol, vulgarizmi, sedet v krcme a nadavat na Madarov, nic viac).
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie budú znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban)

Este raz a basa.Tak bacha na slova :!:
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No podme od mierneho vzrusenia opat k teme..

Co vy hovorite na tie koalicie.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Joker napísal: Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie budú znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban)

Este raz a basa.Tak bacha na slova :!:
To reagujes na mna? To co pisal ikovan dve strany dozadu uz nevidis? To nieje rasisticke? Velmi sa cudujem, ze ten kto napise ako to tu naozaj chodi na tomto fore nakoniec dostane basu a ostatni si veselo budu nadavat na Madarov.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ikovan napísal:No podme od mierneho vzrusenia opat k teme..

Co vy hovorite na tie koalicie.
Ako hovorim podme k teme..
Zamknuté