poradte antivir
-
W0Lf
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ANTI-VIRUS Free ( Zadarmo ) /// AVIRA ANTIVIR FREE
Vo Svetovych testoch najlepsi ANTIVIRUS ---
ANTI-VIRUS / INTERNET SECURITY Pays ( Plateny ) /// KASPERSKY INTERNET SECURITY ( LUXUSNY ) alebo Avira Premium Security Suite
ANTI-SPYWARE Free //// NORTON SECURITY SCAN a SPYWARE DOCTOR Free ( sucast Balika Google Pack ) !!!
ANTI-SPYWARE Pays ///// Spy Emergency 2008 , !!!!
Zabudni na NOD32 a AVG !!
Maju len pekne uzivatelske prostredie ale detekciu virusov slabu.
Len sa uz dlho siria klebety ze NOD je najlepsi ( bol pred 3-6 rokmi !
Dnes je tomu inak !
ANTI-VIRUS / INTERNET SECURITY Pays ( Plateny ) /// KASPERSKY INTERNET SECURITY ( LUXUSNY ) alebo Avira Premium Security Suite
ANTI-SPYWARE Free //// NORTON SECURITY SCAN a SPYWARE DOCTOR Free ( sucast Balika Google Pack ) !!!
Dnes je tomu inak !
Môj názor...
Z vlastnej skúsenosti môžem odporučiť Eset Smart Security – pokiaľ si ho nastavíš máš z neho kvalitný antivírus, antispyware a antispam a firewall.
Má relatívne nízke HW nároky, takže to spustíš na takmer každej mašinke.
A ani cena za licenciu nie je až tak vysoká keď to tak zoberieš...
Osobne som veľmi spokojný, používam to viac pol roka a ešte keď to skombinuješ s HW firewallom a neklikáš na každú somarinu čo vidíš tak myslím, že budeš „dlho žiť“.
Má relatívne nízke HW nároky, takže to spustíš na takmer každej mašinke.
A ani cena za licenciu nie je až tak vysoká keď to tak zoberieš...
Osobne som veľmi spokojný, používam to viac pol roka a ešte keď to skombinuješ s HW firewallom a neklikáš na každú somarinu čo vidíš tak myslím, že budeš „dlho žiť“.
-
Shark NX
Addict
mhm Myslis svetove testy typu Trstena vs Cadca??W0Lf napísal:ANTI-VIRUS Free ( Zadarmo ) /// AVIRA ANTIVIR FREE
Dnes je tomu inak !
Este ten kaspersky ... dobre aj ten SD ale ine programy OMG. To mas s casopisu "LIDL radi: Ako na PC"??
btw Dlhorocny uzivatel Nodu a nedavno som presadol na ESS a bez vyhrad.
-
Voloda737
Light Star
Ja používam už 3 roky NOD 32 a chytil mi zatial všetko. Predtým som mal BitDefender a tiež som bol spokojný... k tomu ešte Ad-Aware (alebo Spyware terminator) a Spybot-Destroy.
Za 4 roky používania internetu som mal v kompe asi 3 trojany... čo je málo s ohladom na to, že sa pohybujem po "všelijakých" stránkach
(ako každý)
Za 4 roky používania internetu som mal v kompe asi 3 trojany... čo je málo s ohladom na to, že sa pohybujem po "všelijakých" stránkach
-
JanikEskimacik
Amateur