problém s grafikou ??

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tomi_11
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problém s grafikou ??

Príspevok od používateľa tomi_11 »

nazdar, neviete mi niekto poradiť?
včera som na compe skúšal vymeniť grafiku. Vo win sa nainštalovala, všetko bolo OK, potom som chcel vrátiť späť pôvodnú, ale po poste mi zostane iba čierna obrazovka, monitor sa nevypne, nehodí hlášku, proste je len čierny, nedá sa zapnúť ani núdzový režim, jediné kam sa dostanem je nastenie biosu.
thx
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

PCI Express ci AGP, operacny system, znacka a typ kariet, rozlisenie, frekvencia, LCD ci CRT...???
tomi_11
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

AGP, Win XP, NVidia Geforce 440 64 MB (pôvodná netuším),1024x768, frekvenciu som necheckoval, LCD

len je zaujímavé, že keď som tam dal tú druhú tak to išlo, ale akonáhle som ju vytiahol a vrátil starú, tak to robí toto s oboma kartami.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

tomi_11 napísal:AGP, Win XP, NVidia Geforce 440 64 MB (pôvodná netuším),1024x768, frekvenciu som necheckoval, LCD

len je zaujímavé, že keď som tam dal tú druhú tak to išlo, ale akonáhle som ju vytiahol a vrátil starú, tak to robí toto s oboma kartami.
skus reset cmos , ripadne si mohol oskodit agp slot ale to je nepravdepodobne ...
este si mohol mat nejake lowlevel drivery vo win ktore to sposobuju ... ale pri tej grafike pochybujem ze si tam daco take mal

skus ten cmos alebo v biose dat default nastavenia alebo optimalizovane
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

skus odinstalovat ovladace od tej druhej karty a nainstaluj tam tie ktoru kartu chces pouzit , vypni , zapchaj kartu a uvidis mne to tak slo
tomi_11
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

reset cmos som skúšal a nič, a ako odinštalujem pôvodný ovládač, keď win nevidím, ani núdzový režim mi neide spustiť, po poste čierna obrazovka :(
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

MGSnake napísal:skus odinstalovat ovladace od tej druhej karty a nainstaluj tam tie ktoru kartu chces pouzit , vypni , zapchaj kartu a uvidis mne to tak slo
myslel to tak ze tam das tu kartu z ktorou ti to ide a tak odinstalujes a nainstalujes ovladace... a je mozne este ze si poskodil aj tu kartu :)
tomi_11
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Chalesnik napísal:myslel to tak ze tam das tu kartu z ktorou ti to ide a tak odinstalujes a nainstalujes ovladace... a je mozne este ze si poskodil aj tu kartu :)
lenže ono to neide ani s jednou touto kartou :? to sa tu snažím už chvíľku vysvetliť, keby to išlo aspoň s jednou, tak by som si s tým poradil, lenže ja sa nedostanem vôbec do winu :evil:
proste funguje to s oboma kartami v tom základnom móde, kde to používa neviem koľko farieb, ale akonáhle sa má prepnúť do režimu bootovania win tak zostane čierna obrazovka. keď mačkám F8 pre výber režimu sputenia compu, tak tiež vidím iba čierrnu obrazovku :(
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

tomi_11 napísal:lenže ono to neide ani s jednou touto kartou :? to sa tu snažím už chvíľku vysvetliť, keby to išlo aspoň s jednou, tak by som si s tým poradil, lenže ja sa nedostanem vôbec do winu :evil:
proste funguje to s oboma kartami v tom základnom móde, kde to používa neviem koľko farieb, ale akonáhle sa má prepnúť do režimu bootovania win tak zostane čierna obrazovka. keď mačkám F8 pre výber režimu sputenia compu, tak tiež vidím iba čierrnu obrazovku :(
lebo tam mas zly driver proste, ak mas integrovanu grafiku tak to spusti cez nu ... a odinstaluj vsetky ovladace pripadne aj riva tuner ak mas a podobne...
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

alebo ak mas tu integrovanu vypni ju v biose
Napísať odpoveď