Spánok
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Spánok
Viem ze uz je tu jedna tema ohladom spanku ale tato je o niecom inom mam otazku v akom prostredi spite?v akom prostredi by sa malo spat? ako sa najlepsie vyspat?v akych podmienkach by sa malo spat?u otca zaspavam asi 5-10 min a tazko sa mi zaspava ale na druhu stranu u mamky zaspavam hned ako lahnem a fyzickym vycerpanim to nebude pocitajme ze som rovnako unaveny viete mi pomoct? mal som raz jedno obdobie ze som spaval strasne dlho
teraz je to tak okolo pol noci a vstanem o 8smej kedysi to bolo tak o pol noci cca a vstaval som aj o jednej cim to mohlo byt? dakujem za rady dufam ze mi niekto pomozete:-)
-
AXO
Professional
chyba ti dlhy spanok ? ved ak vstavas odpocinuty a zregenerovany, tak to je jedno nie ? a mas este aj viac casu na ine veci 
ja spavam v prostredi, na ktore som zvyknuty asi 5-6 rokov(nemenilo sa ulozenie nabytku, ani nic podobne), hlavu mam na juhovychodnu svetovu stranu orientovanu a spavam asi 6-7 hodin
ja spavam v prostredi, na ktore som zvyknuty asi 5-6 rokov(nemenilo sa ulozenie nabytku, ani nic podobne), hlavu mam na juhovychodnu svetovu stranu orientovanu a spavam asi 6-7 hodin
-
AXO
Professional
k tej elektronike, ja mam budik elektricky s radiom, a pc tiez v izbe, ale ten vypinam na zdroji, takze je bez elektriky.... ja vstavam s pocitom: boha, zase do skoly
o 6:00 na prvu a 5:00 na nultu hodinu.... a cez zimu to je fakt uzasne cestovat 30km 
//myslim, ze mobil by s tym nieco mohol mat, ale ruku do ohna by som nedal...
//myslim, ze mobil by s tym nieco mohol mat, ale ruku do ohna by som nedal...
-
pinacolada
Guru wannabe
napriklad ja ti zavidimClicK napísal:no takto ja vstavam ako v pohode odpocinuty ale nemam ten spravny pocit "ach zase som vstal o osmej" nemoze to byt tym ze u mamky nemam v izbe skoro ziadnu elektroniku? a zas u otca mam pc aj telku nemoze to byt tym ? pocul som ze to vyzaruje nejake "elektrosracky" tak nwm
ked ti vadia tie "elektrosracky" tj elektro-magneticky smog (terminus technikus) tak jednoducho povytahuj vsetky spotrebice v izbe zo siete.ja to tak vacsinou robim,ale zase su dni ked mi PC bezi aj v noci (PC mam meter od postele) no rozdiel necitim....