Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
midnight_man
Guru
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
lekoklatik
VIP
+ potešila ma ďalšia zaujímavá téma na hojkovi http://www.hojko.com/akcie-a-zabava-v-noci-t103529.html a od koho? Mno samozrejme od nemenovaného užívateľa
+ v škole všetko fajn, nenormálne sa mi to páči
+ na intráku už poznám viac ľudí než som očakával a sú to tväčša piataci. úžasný ľudia
+ v pondelok máme plenér
- musím si zohnať brigádu, peňazí málo. Ani len na myšku nemám
+ v škole všetko fajn, nenormálne sa mi to páči
+ na intráku už poznám viac ľudí než som očakával a sú to tväčša piataci. úžasný ľudia
+ v pondelok máme plenér
- musím si zohnať brigádu, peňazí málo. Ani len na myšku nemám
-
luculiiik
Light Star
nooo...mňa dnes nahnevala drzosť a hlúposť ľudí...išla som so sestrou po meste a oproti šli dvaja chalani tmavšej pleti (nemali asi ani 12)...snažila som sa im vyhnúť, ale jeden z nich ma chytil za prsník...akože keby nebol tak chytrý a neušiel by, roztrhala by som ho ako žabu...žasnem nad tou opovážlivosťou malého parchanta
a čo ma potešilo?...bol to môj malý kocúrik Kubko...už aký je múdry šikuľo...vie si sám otvoriť dvere
skočí na kľučku a je to
no teraz má chudáčik smolu...ocko vymenil kľučku a tak len skáče a skáče a nič...dvere sa neotvoria 
a čo ma potešilo?...bol to môj malý kocúrik Kubko...už aký je múdry šikuľo...vie si sám otvoriť dvere
luculiiik: keby som bol svina, tak poviem lucky boy, ale inak su to obycajne hovada
+++zase dobry floorball
---zase si 2 dni nesadnem
(vysvetlenie pre male deti: skuste behat 2 hodiny v kuse bez striedania stylom rychla akceleracia a hned potom zastavenie a rucim za to, ze si stehna bez rozmasirovania budete citit dobre dlho)
+ pozrel som si the dark knight, oscara by som ledgerovi nedal, no film to bol dobry
K-: to bol ubohy vtip. chod spat na pieskovisko kam patris a do buze**** nadavaj svojmu priatelovi
p.s.: a nabuduce sa podpis ty kur*a
+++zase dobry floorball
---zase si 2 dni nesadnem
+ pozrel som si the dark knight, oscara by som ledgerovi nedal, no film to bol dobry
K-: to bol ubohy vtip. chod spat na pieskovisko kam patris a do buze**** nadavaj svojmu priatelovi
p.s.: a nabuduce sa podpis ty kur*a
-
jin
VIP
//ades: Klídek...aj takí musia byť
-
Grim
Darca