Macicka

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
tereza
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Macicka

Príspevok od používateľa tereza »

Rada by som si osvojila macicku - najlepsie ciernu- rasa: ziadna specialna - nejaku klasicku "cicusu domacu"
Nema niekto doma maciatka, ktore by rad daroval? Najlepsie keby uz boli naucene na vecko a zvyknute do bytu?
Neviem nakolko tato tema porusuje pravidla.. dufam, ze nie :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Co tak zajst do nejakeho utulku? tam zvycajne byva vela maciciek ktore potrebuju teplo domova :)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jasne, tiez jedna z moznosti... chcem ale najskor ziskat nejaky "prehlad" :)
takze zatial nikto nic? :(
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

ja mam momentalne 3 ale maju len 1-2 tyzdne
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja som si svoju bral tiez ako malu mrňu a vsetko som ju naucil, ale neviem ake mas moznosti (hlavne casove). ale zas pohlad na susedove vyvalene oci ked zbadal osratu rohozku = na nezaplatenie :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A pozerala si inzeraty na nete? Tam kopu ludi daruje denno denne maciatka.
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ano Kibo.. cakala som kedy sa ozves :)
pryja - ano pozerala som na nete, no nic vhodne som nenasla
resp ak mate nejaku stranku kludne mozte hodit. budem vdacna
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tu mas nejake inzeraty, vacsina je co predavaju, ale videl som tam aj maciatka na darovanie.
http://zvierata.hyperinzercia.sk/maciatka/
Tu mas este nieco:
http://www.zvieratko.sk/?catid=5&set_add_ad_cat=
A mrkni sa aj na http://www.mackysos.sk/
Google.... :wink:
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hihi, dakujem vsetkym za pomoc
macicku uz mam doma :)
je nadherna, krasne si zvyka, tuli sa, pradie, sama pribehne, cistotna - plne vyuziva svoju novu toaletu :D
ak niekto ma nejake rady ako alebo co ma rada takato macicka, prip ako sa o nu najlepsie starat (najlepsie z vlastnej skusenosti) kludne napiste, budem rada
som velmi stastna, ze ju mam! :) :smt049
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak za prve to chce minimalne foto, za druhe spolocny obed s macickou... :wink: :mnau:
tak urcite jej zaobstaraj daku hracku na kusanie, daco na brusenie pazurikov, aby sa ti nepustala do nabytku ked bude brusit pazuriky a zubky :) dalej to bude chciet daco na lozenie a padanie, aby sa vyzurila, potom dake "utocisko", kam zalezie, ked bude mat strach, alebo nebude mat chut sa s nikym hrat a maju rady skrabanie pod bradou na na brusku :mnau: :D
mozno dakeho stareho plysaka, ktoreho by dokatovala, alebo daku plysovu mysku na snurke, nech sa vybeha... :)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ňo fotka a obed nebudu problem, ale najskor (obe) asi az na buduci tyzden :)
ideme jej dnes vybrat nejake lozitko-skrabatko a peliesok ma, no najlepsie sa asi citi pod kreslom, kde su pohodene Petove hunate papuce a blizko radiatora :)
hracku som jej zatial provizornu vyrobila z motuzika :D a krasne sa s nou hrala, ale ten plysak nie je vobec zly napad, len sa musim najskor dostat domov, lebo moju ovecku neobetujem :D
btw este nemam ani meno, som zvedava kedy ma napadne nejake vhodne...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

dakeho plysoveho maca mozem pre teba obetovat, aj dvoch :wink: nie su velki, cize by sa ich nemala bat (to znamena spolocny obed :P). a na papuce pozor, navyse ked su hunate :D ten motuzik zaberie takmer vzdy, da sa do toho zadrapnut a ked nim hybes, jej to staci. potom este mozes robit votrelca - macicku obratis hore kardanom a dlanou jej zacnes masirovat brusko, mala by sa vsetkymi labkami zadrapnut do ruky a kusat prsty a ty sa ju potom pokusis striast :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Akústarú mačičku si si zohnala? Motúzik je super vec, skús jej ho uviazať trošku vyššie, aby ho mohla aj packou dočahovať a vyblázniť sa. :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Kitty je pekne meno.
A skus jej kupit lopticku alebo orech. Vcera som akurat skypovala s tetou a hovorila, /tiez maju maca na chalupe, co niekde nasli/, ze odkedy mu doniesla z vonku obycajny orech, tak ma vsetky hracky na haku a hodiny si to dokaze kotulat a nahanat po zemi. A drzi ju to uz par tyzdnov :)

//moosha: Ramka :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

pryja napísal:Kitty je pekne meno.
A skus jej kupit lopticku alebo orech. Vcera som akurat skypovala s tetou a hovorila, /tiez maju maca na chalupe, co niekde nasli/, ze odkedy mu doniesla z vonku obycajny orech, tak ma vsetky hracky na haku a hodiny si to dokaze kotulat a nahanat po zemi. A drzi ju to uz par tyzdnov :)
Jj, Kitty alebo Pussy alebo take nieco :D . Skus napriklad Wifinka, Lamka a tak :-).
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

obed za plysaka? :D vsetko bude :)
macicka nejak svoje nove lozitko-skrabatko ignoruje :D asi jej az prilis smrdi novotou.. vsak ona si zvykne :) je to take klasicke, ze dole je kocka do ktorej si moze vliezt, potom taky stlpik a na tom este plosinka, tak som zvedava, momentalne nechtiky obrusuje kade chodi, takze najcastejsie do koberca.. ale aj do mojich nohavic a tak.. :)
ma dva mesiace. ak si dobre pamatam narodila sa piateho augusta.
a s tou loptickou - no mame take penove, s tym sa celkom pohrala
a co sa tyka skrabkania bruska na chrbte, tak mas pravdu Kibo, ma to velmi rada, zadrapla sa mi do ruky a kusala prsty-bolo to take mile :)
plus vcera sme jej este kupili hracku - nieco na sposob motuzika a su na tom dve ruzove mysicky a je tam aj maly zvoncek, ako krasne sa s tym hrala.. moooja mala cicaa :)
rozmyslam, ze ci jej kupit obojok.. aj viem aky by som chcela, len neviem ako ho znesie..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tereza napísal:a co sa tyka skrabkania bruska na chrbte, tak mas pravdu Kibo, ma to velmi rada, zadrapla sa mi do ruky a kusala prsty-bolo to take mile :)
rozmyslam, ze ci jej kupit obojok.. aj viem aky by som chcela, len neviem ako ho znesie..
no a pockaj ked bude mat pol roka, to bude votrelec :twisted:
ked jej zacnes tlacit obojok ako malej, skorej si na to zvykne ako keby si ju na to zacala ucit za pol roka :) ale co som sledoval macence s obojkami, netvarili sa ze by im to dako moc vadilo. ale nepytal soms a ich na pocity :D
.cov
Star
Star

Príspevok od používateľa .cov »

Macicke obojok nevadi a rychlo si nan zvykne. Problem je ten, ze ked sa macka prepchava cez rozne diery, tak sa jej ten obojok zvykne zachytit a potom je macka nervozna.
Lepsia hracka ako samotny uviazany motuz je, ked ten motuz uviazes na palicu (nieco ako bic - ale nie na bitie maciek :) ) a potom s tym motuzom mozes hybat. A to sa mackam viac paci a nahanaju to. Pokial este na koniec motuza uviazes napr nejaka pierko (napr. z papagaja), tak macicka je v siedmom nebi.
Dalsia perfektna hracka je laserove ukazovatko (len nesmies mierit na oci). Pokial s tym behas po zemi i po stenach, macky maju perfeknu zabavu.
To s laserovym ukazovatkom mam odskusane, kazdy vecer to robim s mojou dvojrocnou mackou a vzdy sa na to tesi.
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jo. mam na motuziku uviazany nejaky papierik.. neviem ci nie z nejakej tycinky :D to prve bolo po ruke a nasa sa zahra aj s dierou v stene, takze konec :D
Napísať odpoveď