Zlé tiene, alebo som pomýlený?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Gusttafa
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Zlé tiene, alebo som pomýlený?

Príspevok od používateľa Gusttafa »

Prosím vás, povedzte mi čo si o tomto myslíte. Sledujte pozorne ten tieň a povedzte mi váš názor či je normálny, tak ako má byť. (Je to z hry STALKER). Takéto tiene mám takmer v každej hre a značne ma to irituje, len už neviem či som paranoidný, alebo také vážne nemajú byť...pls vyjadrite sa

http://www.youtube.com/watch?v=1jlPwjr3hyw video. Doporučujem full screen...
Preetro
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Preetro »

a co ti na nich akoze vadi?? ignoruj ich
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hehe su ako keby 2D.. netrap sa :).. ak chces nahod nove drivere, alebo ine
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Šu-Do napísal:hehe su ako keby 2D.. netrap sa :).. ak chces nahod nove drivere, alebo ine
A videl si uz trojrozmerny tien? :-D Mne sa tam nevideli akurat hrany, ale to je dane iba urovnou detailov. Skus FEAR, tam boli tiene dost realisticke.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

myslel som to tak, ze ten tien sa absolutne nehybe v smere k panakovi, ale je stale zbranou do jednej strany :P
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Neco je tam spatne .. jak uz ti tu radili zkus vymenit drivery.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Šu-Do napísal:myslel som to tak, ze ten tien sa absolutne nehybe v smere k panakovi, ale je stale zbranou do jednej strany :P
Jaj, to som si naprvykrat nevsimol :) No podla mna to bude skor chyba hry ako ovladacov.
Gusttafa
Medium Expert
Medium Expert

No takto. Drivere najnovsie, a robilo mi to pri viacerych hrach nie len pri stalkerovi. Tie hrany su, doslova pokazene podla mna a mam silne tusenie zeby to mohla byt grafika. Je moznost ze je akosi pokazena a preto to robi ? i ked, robi mi to od zaciatku co mam novy komp...(nastavenia vo videu boli na full )

//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 16:44 )
alebo zeby som mal daco v nastaveniach grafickej poondene? len ja uz neviem...ci vista, ci xp, ci stare drivere, ci nove drivere, ci hoci ake urovne tienov a inych nastaveni, furt mam tie hrany bugnute...taktiez v assasins creed napriklad....
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

hw to podla man urcite nie je
tie tiene vyzeraju ako low res natiahnute... nejake zmeny su tam ked zmenis nastavenie tienov v hre ? obcas dokonca pomozu aj starsie drivre
/edit
a skus pozriet aj nastavenia grafickej karty, je mozne ze nieco bude zle nastavene tam

edit2
inak mne by to asi teiz nevadilo, ked sa hybes tak skoro vobec nevidno nieco zle na tych tiecnohc a ked si sa trochu vzdialil od tej steny tiez vyzerali celkom ok
Gusttafa
Medium Expert
Medium Expert

Thek_SVK napísal:hw to podla man urcite nie je
tie tiene vyzeraju ako low res natiahnute... nejake zmeny su tam ked zmenis nastavenie tienov v hre ? obcas dokonca pomozu aj starsie drivre
/edit
a skus pozriet aj nastavenia grafickej karty, je mozne ze nieco bude zle nastavene tam

edit2
inak mne by to asi teiz nevadilo, ked sa hybes tak skoro vobec nevidno nieco zle na tych tiecnohc a ked si sa trochu vzdialil od tej steny tiez vyzerali celkom ok
Zmeny ziadne, alebo minimalne. Len ide o to ze tie tiene nejsu divne len pri tienoch postav, ale vsetky tiene, ci tien lampy, stromu alebo inej veci. Nastavenia grafiky...aj ja si myslim, no neviem co by to tae mohlo byt, uz som skusal vsetko, ak mate niekdo napad kludne ho hodte pls...mna to proste irituje :D ja to cem mat pekne

//autoeditácia príspevku ( 12 Oct 2008, 21:09 )
Please, vážne nikdo nepozná riešenie?
Napísať odpoveď