bez srandy teraz chlapec, fotky su kvalitne?
urcite je to original? lebo ta klavesnica s cinskymi znakmi, kamarat mal taku N73jku, bol to fake..
mas to cez ebay? (ak to mas priamo z obchodu, gratulujem, ak nie, je mozne ze to je fake)
..len sa pytam, ako to teda je?:D
Je to original Nokia N96. Dovod tych znakov je to ze je kupovana v Kuala Lumpur. Len som musel zmenit product code kvoli Slovencine bo bola tam len cinstina, eng, japoncina, thajcina a este nejaka hatlanina.
PS: Neboj sa nieje to cina. Ta nema Symbian a kopec inych veci. Kopia N96 China je asi tak vybavena ako Nokia N6280 a mozno aj menej.
Myslim ze podrobny navod ako zmenit product code a nasledne stiahnut cez NSU firmware ktory obsahuje i Slovensky jazyk najdes na diskusnom fore www.mobilmania.sk
//autoeditácia príspevku ( 14 Apr 2009, 21:26 )
no ale neviem to tam nejako najst nenasiel by sa niekto kto by mi vedel poradit a skym by som si pocas tej operacie vedel aj pisat???
Co tam chces riesit? Zmenis firmware / nainstalujes NSU a nakopirujes spravne dll ktore bolo naposledy funkcne (neviem ci uz je NSU fixnute) / potom das nahrat novy firmware a cakas. Pokial sa pocas nahravania firmware stane nejaky problem ktory bude ma za nasledok "umretie" telefonu tak zajtra musis skocit do nejakeho servisu kde ti ho za poplatok vzkriesia a nahraju firmware aj so slovencinou
//autoeditácia príspevku ( 14 Apr 2009, 21:26 )
no ale neviem to tam nejako najst nenasiel by sa niekto kto by mi vedel poradit a skym by som si pocas tej operacie vedel aj pisat???