Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
kdokoliv kdo umí hrát Counter Strike: Source přes hamachi, mohl by mi prosím poslat soukromou zprávu?
Mám sice STEAM, ale kamarádi ne a tak jsem si kvůli ním stáhl Digital verzi, nahodil patche: 16,17 a 18 no a samozřejmě jsme ve stejné místnosti na hamachi, oni mají také tu samou verzi hry co já.
Ví tedy někdo kde by mohla být chyba, že nevidíme naše založené servery a nebo popřípadě jak postupovat dále?
Vím, že už tady takových tém a příspěvků bylo mnoho, ale hamachi se mění a tak uz aliases.txt nepovoluje a tím pádem se to musí nastavovat v tom Advanced nastavení a v tom se moc nevyznám, takže mohl by mi někdo poradit prosím? Nevím co přesně napsat do toho řádku s Aliasem a jestli v tom řádku nad tím má zůstat ta IP, která tam je defaultně.
Děkuji mnohokrát za každou soukromou zprávu a nebo odpověď v tomto topicu
Mám sice STEAM, ale kamarádi ne a tak jsem si kvůli ním stáhl Digital verzi, nahodil patche: 16,17 a 18 no a samozřejmě jsme ve stejné místnosti na hamachi, oni mají také tu samou verzi hry co já.
Ví tedy někdo kde by mohla být chyba, že nevidíme naše založené servery a nebo popřípadě jak postupovat dále?
Vím, že už tady takových tém a příspěvků bylo mnoho, ale hamachi se mění a tak uz aliases.txt nepovoluje a tím pádem se to musí nastavovat v tom Advanced nastavení a v tom se moc nevyznám, takže mohl by mi někdo poradit prosím? Nevím co přesně napsat do toho řádku s Aliasem a jestli v tom řádku nad tím má zůstat ta IP, která tam je defaultně.
Děkuji mnohokrát za každou soukromou zprávu a nebo odpověď v tomto topicu
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ma niekto skusenost s VACsecure nonsteamom? Funguje to? Skusal som googlovat a nasiel som vslijake servery co maju VAC a su nonsteam, ale ziadny uz nejde
. Pozna niekto nejaky co funguje? Ja som skusil jeden dedicated u seba rozbehat s VAC secure, napisalo ze sa to pripojilo na VAC(aj v serverliste bola ikonka stitu ze je secured), ale tak neviem ci to neni nejaka blbost, stiahol som aj cheaty ze ci ma to kickne, ale ziadne cheaty mi nesli, blba vista lol. VAC banuje steamIDcka tak neviem ako to moze fungovat na NS, ale mozne to je. Ak to ale funguje a aspon kickuje cheaterov, nebolo by to zle hodit aj na pub hojko.com.
Šu-Do,program "Reforce" dokáze vsetkoŠu-Do napísal:ako nastavim CS aby mi to islo na 85Hz a nie na 60 Hz stale.. -.-
ked som nahodil ten patch 23B tak odvtedy je to na 60Hz... spustam hru aj bez prikazov v exe a nic...
mam nvidiu a v ovladacoch som napevno nastavil 85Hz... render v hre som skusal D3D aj Open GL
je nejaky cmd na to ?
http://www.publicjb.sk/downloads.php?ca ... oad_id=526
Problem s obrazom
Dal som si v nastaveniach v sekcii video namiesto direct x software a teraz mi nejde obraz ani nemozem poriadne spustit CSko.Neviete ako by sa to dalo prestavit?PLS
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Reg Control ... program sluzi na zmenenie sposobu renderovania, farebnej hlbky a rozlisenia v registroch.
(pre manualnu upravu reg. => pre pouzitie d3d je nutne zmenit Engine pre hw.dll)
(pre manualnu upravu reg. => pre pouzitie d3d je nutne zmenit Engine pre hw.dll)
- Prílohy
-
- regControl_v1.rar
- (252.9 KiB) 41 stiahnutí