Tak som si kupil novy LCD a ked pozeram dake video alebo hram daku hru tak kusok nad polkou monitoru mi robi take pasy...robi to len pri pohybe ked je takdaco staticke tak to je v pohode a niekedy aj ked sa hybe tak v pohode...len ked je tam ten pohym vecsi tak uz sa robia tie pasy. Tie pasy vyzeraju ako keby bola cast obrazu posunuta a tak. Je to LCD od LG...doba odozvy je 2ms. cim to moze byt? Grafika HD4850
uhm... no neviem.. teraz som absolutne strateny a neviem ci funguje nejako aj VS vo wine.. cize teraz uz aj pochybujem, ci je to tym.. kazdopadne da sa napevno nastavit VS.. lenze s ovladacmi od ATI som nikdy nerobil
a ked pripojis iny monitor tiez to roby? mne to tiez robyl monitor dal som ho reklamovat vymenili mi druhy a ten to nerobyl, na druhom pc som mal zas na monitore zelenu bodku vyplaney bod ako mi potom povedali, ja som kupil dva monori a dva vadne , mozno aj ty mas to stastie (nestastie) lepsie povedane
tak som pripojil stare CRT a robi to stale...takze but grafa alebo to vsynch nefunguje iked je zapnuta...je este daky iny soft alebo ina moznost ako to zapnut?