gabooo napísal:chcem si dat na XP 64bit Vista transformation pack 8.0.1...posaha mi to nejako XP alebo to je v pohode....odporuca sa to robit alebo nee???
Nic to nepokazi, je to fajn.. len potom ak mas pomalsi komp, je mozne ze bude este pomalsi... a nedavaj ho ak mas SP3, zatial je to nekompatibilne, radsej si pockaj na dalsiu verziu
gabooo napísal:chcem si dat na XP 64bit Vista transformation pack 8.0.1...posaha mi to nejako XP alebo to je v pohode....odporuca sa to robit alebo nee???
Transformation je dosť nestabilný.Ja používam Vista Inspirat BricoPack.
Podľa mňa je Windows Blinds najlepsi...absolutne nespomaluje vykon pc a je nan robenych vela skinov...mozem len doporucit...a nema problem ani so SP3kou...
To si k tomu ako došiel?
Nie som si istý, čí je VTP kompatibilný s x64 XP, ale ako už bolo povedané, 8.0.1 nie je s SP3 kompatibilná. Počkaj na VTP 9, ktorý bude obsahovať noviknu - ViSplore (http://lee-soft.com/forums/index.php?topic=3.0). Na glass efekt použi WindowBlinds.
Proste nekomu to nejde odinštalovať,niekomu to seká,niekomu nejdú aplikácie,proste je to dosť unáhlené a trebalo by to asi prepísať ináč je to good nápad... atď...Vista Brico Pack zatiaľ stačí....počkám si na Windows Transformation Pack 9.0 a potom možno preinštalujem...
Samotný VTP len mení vzhľad, čiže výkonnostný problém je mimo hru. Druhá vec je, ak ti spôsobujú problém bundlované aplikácia, ktoré však s VTP nemajú nič spoločné, keďže ich programuje niekto úplne iný.