2+1 repro

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
slovanista
Medium Expert
Medium Expert

2+1 repro

Príspevok od používateľa slovanista »

ahoj, chcem si kupit nejake dobre repro 2+1 k pocitacu, mam ho v malej izbe cize nie moc velke aby nepadol dom.... cena do 2000sk chcem hlavne dobre basy a tiez zvuk nie nejake sustanie zatial mi poradili toto http://www.progamingshop.sk/speedlink-g ... -1941.html keby mi niekto mohol napisat ci ma s tym skusenost alebo nejake podobne dakujemmmmmmm
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

doporucujem ti ist do elektra dakeho a pohladat si nieco co sa da napojit na 2 kanaly a nemusi to byt prave 2+1 ja mam len 2 repraky ale basy hraju super
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Logitech X-230
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

reno23 napísal:Logitech X-230
Pripájam sa.
A zrejme Ti ich odporučí tak ešte pólka fóra :wink:
slovanista
Medium Expert
Medium Expert

OK takze by mali byt lepsie aj vykonejsie a maju dva kanaly na stredy a vysky zrejme takze tu som ich nasiel http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=7071230 :lol:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

A ja zase tieto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25111 Na SK to vyjde o nieco viac ako x230, no rozdiel tam bude slusny. Ten basak ma priatelka vsak uplne na minime, bo je to prilis na zaner, aky mame my radi. :) A je aj v striebornej kombinacii, bez dreva, take ma prave ona. Osobne by som si uz x230 nekupil a sa mi znechutili aj tie moje doma x210 :D

ps:
Alza.sk ---> 2100SK
Focus.sk ---> 1760 SK cez objednavku cez web http://www.focus.sk/zoom.asp?img=IMAGES ... popis=1992 , myslim, ze nie je o com. A z toho obchodu mam zopar veci a mozem len doporucit. Za 99 sk to mas na druhy den doma. www.focus.sk
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

taktiez sa pripajam o radu, rozhodujem sa medzi x230 a creative t20, tie z3 sa mi zalubili celkom ale mal by som problemy s rozmermi. repro nechcem pocuvat nahlas, skor potichsie a viac detailov, ide o to aby to hralo "prijemne" :) dufam ze ma chapete
slovanista
Medium Expert
Medium Expert

teraz neviem ci x230 alebo z3 :D :D asi skor kupim x230
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

slovanista napísal:teraz neviem ci x230 alebo z3 :D :D asi skor kupim x230
Mozno najlepsie spravis, ked zbehnes do dakeho shopu a vypocujes si ich tam a potom sa rozhodni.

//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 23:17 )
muffy69 napísal:taktiez sa pripajam o radu, rozhodujem sa medzi x230 a creative t20, tie z3 sa mi zalubili celkom ale mal by som problemy s rozmermi. repro nechcem pocuvat nahlas, skor potichsie a viac detailov, ide o to aby to hralo "prijemne" :) dufam ze ma chapete
Problemy s rozmermi pri z3? :shock: Ono ten basak je o nieco vacsi ako u x230 ale rozhodne nie o moc a satelity su este nizsie a na sirku rovnake.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

v teste, co som mal moznost citat tie logitechy porazili tieto repro: http://www.alteclansing.com/index.php?f ... _id=VS2421

podla testov nenarobia prilisny hluk, ale mali by byt urcene prave na to prijemne pocuvanie bez preboostovanych basov a skor na verne pocuvanie. Problemom moze byt nezakryta membrana na subaku, zalezi od umiestenia.

Planujem si ich kupit, ak ostanu financie :), tak potom by som ked tak casom napisal svoje dojmy z nich.
slovanista
Medium Expert
Medium Expert

TAK uz mam doma x 230 len sa mi zda ze moc dunia :D :D asi mam v predu moc subac skusim ho dat do zadu a mam ho na doske ktora je pripevnena pod stolikom takze neni na zemi polozeny co by asi mal byt :? :? .....

ESTE SA VAS CHCEM OPYTAT KTO ICH MATE CI SA DA VYPNUT NA NICH BASS PRETOZE SOM BOL ZVYKNUTY NA TAKE SUSTADLA KDE BOLI SKOR VYSKY A STREDY POCUT :oops: :oops:
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa wolfbb2000 »

Tak najprv chceš riadne basy a teraz ti znovu chýbajú tie "chrapčiaky", na ktoré si bol zvyknutý... :D
Vzadu na subáči tie basy môžeš regulovať. Keď som ich prvý krát pustil tiež som mal zmiešané pocity z toho zvuku, lebo také niečo som predtým nepoznal, ale teraz veru na ne nedám dopustiť a o chvíľu isto ani ty, neboj :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

slovanista napísal:TAK uz mam doma x 230 len sa mi zda ze moc dunia :D :D asi mam v predu moc subac skusim ho dat do zadu a mam ho na doske ktora je pripevnena pod stolikom takze neni na zemi polozeny co by asi mal byt :? :? .....
Rovnaky problem som mal s nimi zozaciatku ja a teraz mam SUB furt stiahnuty na minimum. Tak sa to da v poho. Keby mi aj odisiel ani si to nevsimnem. Preto idem kupvat 2.0 :wink:
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Nemate niekto skusenosti s tymito repro?...rozmyslam nad ich kupou a neviem sa rozhodnut...alebo co by ste mi doporucili...
slovanista
Medium Expert
Medium Expert

JJ A SU LOGITECHY PODOBNE ALE MENEJ PREBASOVANE :( NEVIEM CI ICH MAM MENIT CI NIE :? :? :? :?
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

X210, X230 a podobne plastove chrastitka su cercaky hnusne, to co z toho ide je nepodobne dobremu zvuku. To iste ekvivalenty od Creatur.
Z3 je uz lepsia volba, ak si chce nieco podobne kupit, tak radsej to. Za tych 6kilo navyse to stoji.
Inspectah Deck
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Inspectah Deck »

ja odporucam tieto mam ich a som spokojny za tu cenu proste maju taky potencial ktory ani nevyuzijem...
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9070475
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Nechapem, ako moze dakto napisat, ze nevyuzije potencial (neviem aky) repra za 1100Sk.

Mali by ste si ist povinne opocut nejake poriadne repraciska do hifi studia, pripadne hoci len daky shop ala NAY a tam to najdrahsie co maju, aby ste mali pojem o zvuku, lebo tie chrchlaky, co tu kdekto chvali su uplne onicom.

Aky potencial sa neda vyuzit? vykonovy? no pri pocuvani z pol metra dlhodobo urcite nie, tam stacia aj 3W na kanal. Ale hudobny potencial to nema ziadny.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nechcem zakladat novu temu, spytam sa tu :

planujem si kupit nove repro, tie stare (target 180 ;D) zacinaju dosluhovat
neviem sa rozhodnut medzi 2.1, alebo 2.0 ako mam teraz (uvazoval som aj nad 5.1, ale nechce sa mi montovat repraky na stenu hladat vhodne rozmiestnenie, tahat kable etc...).
co by ste mi odporucali skor kupit? cenova hladina je do 1500, max do 2000, nepotrebujem mega-orgazmicky zvuk, hlavne, aby sa na tom dala pocuvat hudba kazdeho zanru, hry co hravam a filmy...
z akych by isiel lepsi zvuk?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ak si nehonis pero nad vernou reprodukciou nahravky, zaroven pozadujes, aby zvuk aj trieskal (myslim basy :D ) tak budu lepsie 2.1 (najma na tie filmy), poobzeraj sa po Logitech Z-3e. Tie zozenies do 2k.

Zo stereo repro zial ti spolahlivejsi vyrobcovia, maju chaby vyber do tejto cenovej relacie, a nejake cinky ako trust, redstar a pod. ti odporucat nechcem.
Napísať odpoveď