odblokovanie k800i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
TomasNZ
Novice
Novice

Postup

Príspevok od používateľa TomasNZ »

Možte sem dakto napisat ako to urobit krok po kroku???
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

chcel by som odblokovat W850i, troska som sliedil na se tuningu, a tak som si stiahol XS++ a SEtool 1.11, chcel som zistit verziu FW a CID, no ked zapnem program /napr. XS/, stlacim "C", kliknem "connect", pripojim kabel, drzim, drzim a nic (win hodi bublinku o novom hw, SEMC flash alebo nieco take, z CDcka od mobilu to nenainstaluje, nejaky iny driver to nainstalovalo z CD) a pokial pustim Ccko, tak mobil sa zapne a klasicky sa sprava ako vymenitelny disk...

what´s up? zajtra s tym asi pojdem usetrit, no chcel som sa nieco nove naucit a usetrit tri stovecky :) (prip. nevie niekto, kde v KE to spravia za menej ako 300sk?)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ak sa dobre pamätám, tak ked si chce nainštalovať drivery, treba mu podstrčiť epiusb.sys. ale ruku do ohňa za to nedám :lol:
smejo
Addict
Addict

EPIUSB.sys som skopiroval do C:\Windows\system32\drivers ... ked si pytalo a zvolil som zlozku, kde ma vyhladavat, tak nenaslo vhodny driver :) (na SEMC)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

smejo ked chodis do BA viem ti to odblokovat na pockanie za symboliku.
pokial si to uz odblokoval tak gratulujem .
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

smejo napísal:EPIUSB.sys som skopiroval do C:\Windows\system32\drivers ... ked si pytalo a zvolil som zlozku, kde ma vyhladavat, tak nenaslo vhodny driver :) (na SEMC)
potrebujes tam nejake ggsemc ci co (kktiny) mohol si sliedit aj po iprotebe.cz :D http://iprotebe.cz/usb_drivers-flash-dr ... e2111.html

:wink: nemas zaco aj nabuduce :lol:
smejo
Addict
Addict

slavo, dik za ponuku, no som z opacneho konca :wink:

Joxxo - hmmm, vdaka, tuto stranku nepoznam :D skoda, ze som to nenasiel, ked som bol doma, poobede uz skocim do mobilshopu... myslite, ze budu ochotni aj bez blocka? :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

a nieje rozumnejsie ako sa s tym serkat doma si to dat spravit v servise za nejake 3 kila ?

k teme: neodblokujete tie fony zo ziadnym patchom presne tak ako vravi slavo treba to napajat specialne,blokovanie fonu nema nic spolocne s ich fw a podobne :wink:
smejo
Addict
Addict

INDIGOcorp. napísal:a nieje rozumnejsie ako sa s tym serkat doma si to dat spravit v servise za nejake 3 kila ?
pokial by to nebolo nic zlozite, tak nevidim problem, rad sa priucim (zatial som flashoval len motorolu :D )
pisal som, ze to idem dat do mobilshopu, ale chcel som to skusit aj sam... nepovedlo se :D

ps: uz to mam spravene ;)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

INDIGOcorp. napísal:a nieje rozumnejsie ako sa s tym serkat doma si to dat spravit v servise za nejake 3 kila ?

k teme: neodblokujete tie fony zo ziadnym patchom presne tak ako vravi slavo treba to napajat specialne,blokovanie fonu nema nic spolocne s ich fw a podobne :wink:
do riti indigo si cital ttuto temu celu kua ???? naco je potom ten patch ????? jak som si odblokoval uz dva telefony ???? zazrak hmmm ???? 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 . klud
Napísať odpoveď