odblokovanie k800i
chcel by som odblokovat W850i, troska som sliedil na se tuningu, a tak som si stiahol XS++ a SEtool 1.11, chcel som zistit verziu FW a CID, no ked zapnem program /napr. XS/, stlacim "C", kliknem "connect", pripojim kabel, drzim, drzim a nic (win hodi bublinku o novom hw, SEMC flash alebo nieco take, z CDcka od mobilu to nenainstaluje, nejaky iny driver to nainstalovalo z CD) a pokial pustim Ccko, tak mobil sa zapne a klasicky sa sprava ako vymenitelny disk...
what´s up? zajtra s tym asi pojdem usetrit, no chcel som sa nieco nove naucit a usetrit tri stovecky
(prip. nevie niekto, kde v KE to spravia za menej ako 300sk?)
what´s up? zajtra s tym asi pojdem usetrit, no chcel som sa nieco nove naucit a usetrit tri stovecky
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
potrebujes tam nejake ggsemc ci co (kktiny) mohol si sliedit aj po iprotebe.czsmejo napísal:EPIUSB.sys som skopiroval do C:\Windows\system32\drivers ... ked si pytalo a zvolil som zlozku, kde ma vyhladavat, tak nenaslo vhodny driver(na SEMC)
pokial by to nebolo nic zlozite, tak nevidim problem, rad sa priucim (zatial som flashoval len motoroluINDIGOcorp. napísal:a nieje rozumnejsie ako sa s tym serkat doma si to dat spravit v servise za nejake 3 kila ?
pisal som, ze to idem dat do mobilshopu, ale chcel som to skusit aj sam... nepovedlo se
ps: uz to mam spravene
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
do riti indigo si cital ttuto temu celu kua ???? naco je potom ten patch ????? jak som si odblokoval uz dva telefony ???? zazrak hmmm ???? 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 . kludINDIGOcorp. napísal:a nieje rozumnejsie ako sa s tym serkat doma si to dat spravit v servise za nejake 3 kila ?
k teme: neodblokujete tie fony zo ziadnym patchom presne tak ako vravi slavo treba to napajat specialne,blokovanie fonu nema nic spolocne s ich fw a podobne