Ako pridat dalsi ventilator?
-
aughostino
Medium Professional
Ako pridat dalsi ventilator?
PC sa mi v poslednej dobe casto restartuje virom to nebude bo som formatoval disk a reinstaloval Win, rozmyslal som ze do bedne pridam este jeden ventilator ale neviem kde na dosku alebo do zdroja?
Dosku mam Intel-Intel AS Rock a fakt neviem kde a ako pripojit ten ventilator.
Ventilator:
EverCool
12V
0,15A
1,8W
ale ma jeden hacik nema koncovku iba tri prazdne kable
Da sa s tym nieco spravit?
Dosku mam Intel-Intel AS Rock a fakt neviem kde a ako pripojit ten ventilator.
Ventilator:
EverCool
12V
0,15A
1,8W
ale ma jeden hacik nema koncovku iba tri prazdne kable
Da sa s tym nieco spravit?
-
aughostino
Medium Professional
teploty si uz pesne nepamatam ale vsetky teploty sa pohybovali okolo 40-45 stupnov CPU mal 46.
Teraz so PC zapol a restartuje sa hned ako naskoci obrazovka ako sa nacitava Win a ten interval sa potom akokeby skracoval nejde spustit ani nudzovy rezim
PS pre tych menej chapavych (nechcem nikoho urazit ale viem ze aj taky ludia sa najdu): Teraz pisem z ocovho PC
Teraz so PC zapol a restartuje sa hned ako naskoci obrazovka ako sa nacitava Win a ten interval sa potom akokeby skracoval nejde spustit ani nudzovy rezim
PS pre tych menej chapavych (nechcem nikoho urazit ale viem ze aj taky ludia sa najdu): Teraz pisem z ocovho PC
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
aughostino
Medium Professional
-
The Calvin
Star
-
aughostino
Medium Professional
-
The Calvin
Star
-
Mosko
Expert
a zacalo sa ti to diat potom ako ti vymenili dosku ? alebo este pred tym
presne som nepochopil ci ti uz ide pc ked ti vymenili dosku ? ide alebo sa stale restartuje ?
no tak ze sa ti restartuje pc moze mat viac pricin , nedaval si nieco nove do pc v poslednej dobe ,(vykonejsie) ? a prachom to je riadna blbost , mala pravdepodobnost ze koli prachu sa bude restartovat pc je nulova, mozno vyssie zahrivanie ale resatr PC ? hmmm
a ak si daval nieco nove do pc tak mozno skus vymenit zdroj za vykonejsi ak mas napr daku 350 daj tam rovno 500W a mas pokoj , lebo ja ked som menil grafiku tak sa mi tiez restartoval pc - slaby zdroj , vymenil som zdroj a islo v poho !
presne som nepochopil ci ti uz ide pc ked ti vymenili dosku ? ide alebo sa stale restartuje ?
no tak ze sa ti restartuje pc moze mat viac pricin , nedaval si nieco nove do pc v poslednej dobe ,(vykonejsie) ? a prachom to je riadna blbost , mala pravdepodobnost ze koli prachu sa bude restartovat pc je nulova, mozno vyssie zahrivanie ale resatr PC ? hmmm
a ak si daval nieco nove do pc tak mozno skus vymenit zdroj za vykonejsi ak mas napr daku 350 daj tam rovno 500W a mas pokoj , lebo ja ked som menil grafiku tak sa mi tiez restartoval pc - slaby zdroj , vymenil som zdroj a islo v poho !
-
aughostino
Medium Professional
takze PC bude mat o 2 mesiace 3 roky
To Mosko:
Zaciatkom letnych prazdnin tohto roku sa mi nedal zapnut PC tak som to dal do servisu a vymenili mi dosku do teraz isiel v pohode asi pred tyzdnom som dostal vir tak som preinstaloval Win a sformatoval dosk a od vtedy sa zacal restartovat a teraz sa neda ani zapnut
Do PC som nic nepridaval a zdroj mam 350W
To Mosko:
Zaciatkom letnych prazdnin tohto roku sa mi nedal zapnut PC tak som to dal do servisu a vymenili mi dosku do teraz isiel v pohode asi pred tyzdnom som dostal vir tak som preinstaloval Win a sformatoval dosk a od vtedy sa zacal restartovat a teraz sa neda ani zapnut
Do PC som nic nepridaval a zdroj mam 350W
-
Mosko
Expert
no tak popis aku mas zostavu (skus presnejsie,to koli tomu ci ti stiha zdroj) a mozno ze to je naozaj zdroj a inac mozno bude chyba v hardweari ale budem nad tym rozmyslat co je problem !
a este ma napadlo ci sa rovno restartuje alebo ti vypise daku chybu (napr "modra" obrazovka a vypis o chybe) ci rovno ti na tvrdo restartne samo PC
a este ma napadlo ci sa rovno restartuje alebo ti vypise daku chybu (napr "modra" obrazovka a vypis o chybe) ci rovno ti na tvrdo restartne samo PC
mne sa to stalo tiez
1. problem: nejaka suciastka je zle zapojena alebo ti odpadol nejaky konektor.
2.problem mozno ze si nechal v pc nejake dvd ktore bootuje a teraz sa ti chybne bootuje pc.
3.problem biosova chyba
4.problem mozno ze ked ti vymenili dosku tak ti tam dali nove driveri a tie si chceli stiahnut uprgade a nastala chyba...
Riesenia.
1. skus zapnut pc a vytiahnut kabel na elektrinu zo zdroja
2. skontroluj rukou ci moc neni horuci HDD zo spodu
3. skus porozmyslat
1. problem: nejaka suciastka je zle zapojena alebo ti odpadol nejaky konektor.
2.problem mozno ze si nechal v pc nejake dvd ktore bootuje a teraz sa ti chybne bootuje pc.
3.problem biosova chyba
4.problem mozno ze ked ti vymenili dosku tak ti tam dali nove driveri a tie si chceli stiahnut uprgade a nastala chyba...
Riesenia.
1. skus zapnut pc a vytiahnut kabel na elektrinu zo zdroja
2. skontroluj rukou ci moc neni horuci HDD zo spodu
3. skus porozmyslat