TV LCD
rozpocet?
od samsungu najdes rady 3xx, 4xx, 5xx, 6xx
rada 3 je uplny zaklad, to by som nebral
4 - priemer, hd ready
5 - full hd
6 - high-end (full hd @ 100 Hz)
osobne vyssi model zo stvorkovej rady a som spokojny, full hd podla mna zbytocnost
pokial si nepotrpis na full hd, tak sa obhliadni po niecom stvorkovom
od samsungu najdes rady 3xx, 4xx, 5xx, 6xx
rada 3 je uplny zaklad, to by som nebral
4 - priemer, hd ready
5 - full hd
6 - high-end (full hd @ 100 Hz)
osobne vyssi model zo stvorkovej rady a som spokojny, full hd podla mna zbytocnost
pokial si nepotrpis na full hd, tak sa obhliadni po niecom stvorkovom
-
satelitik11
Medium Professional
ja som kupil teraz Samsung 40" Full HD ... veeeelka spokojnost
samsung LE40A556
http://www.datart.sk/katalog/LCD-televi ... 0A557.html
presne tento ... naozaj odporucam
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 19:29 )
ked to mas napojene na pc a kukas full hd filmy,hras hry tak urcite nieje zbytocnost ale zazitok
samsung LE40A556
http://www.datart.sk/katalog/LCD-televi ... 0A557.html
presne tento ... naozaj odporucam
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 19:29 )
ked to mas napojene na pc a kukas full hd filmy,hras hry tak urcite nieje zbytocnost ale zazitok
-
satelitik11
Medium Professional
no vidis... HD nie vela, takze full HD asi ziaden, cize toto kriterium nie je velmi opodstatnene
a nemyslim si, ze by sa v dohladnej dobe (dajme tomu do 1-2r) full hd rozmohli natolko, ze by boli rozsirene ako dnes DVDcka (drahe media, drahe prehravace, drahe filmy... casom to, samozrejme, klesne)
full hd vysielanie uz duplom nie
no a k tym hram: tak na to uz treba aj troska lepsi pocitac ako nejaky mid-end, ked si chces zahrat novsiu hru na 1080p + detaily
a nemyslim si, ze by sa v dohladnej dobe (dajme tomu do 1-2r) full hd rozmohli natolko, ze by boli rozsirene ako dnes DVDcka (drahe media, drahe prehravace, drahe filmy... casom to, samozrejme, klesne)
full hd vysielanie uz duplom nie
no a k tym hram: tak na to uz treba aj troska lepsi pocitac ako nejaky mid-end, ked si chces zahrat novsiu hru na 1080p + detaily
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
asi po roku chodenia na lamky.net som zistil ze to nieje vsetko .. ale vetsinu si tam vyberem co potrebujem no na zvlastne veci treba zvlastne fora 
ja by som zase poradil FULL hd . Co ked za pol roka budu blueray lacne ako dvd popripade len o nieco drahsie .. tak potom sa to oplati a takato vec sa nekupuje kazdy rok ...
zase nevravim ze by HD ready boli zle aj na nich je krasny obraz
ja by som zase poradil FULL hd . Co ked za pol roka budu blueray lacne ako dvd popripade len o nieco drahsie .. tak potom sa to oplati a takato vec sa nekupuje kazdy rok ...
zase nevravim ze by HD ready boli zle aj na nich je krasny obraz
-
satelitik11
Medium Professional
no a este jednu vec ked chces na ten TV napojit analogovu televiziu ani to neskusaj bo ja som mal dost po pol hodine ...
hruza
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 21:11 )
//autoeditácia príspevku ( 09 Oct 2008, 21:11 )
jj vymazany len som chcel zdovraznit ze su fora prave na to a okrem toho ked stiahnem 1080 tak to mam na celu obrazovku a v perfektnej kvalite .. cize je to Full hd nie ? ci si to z niecim mylim ?smejo napísal:tu stranku nepoznam a nahliadol som len na index, no ako tak pozeram, tak vidim tam len kategorie 720p a 1080p, co vsak nie je full hd... nepochybujem o tom, ze niekde na nete sa daju sosnut aj fullka, no extremne vela ich nebude
ps: ten odkaz radsej vymaz