nejde o to ci mas alebo nemas, ale ze zo zaciatku nebudes rozumiet, lebo to ma daleko od cistej bbc english.. vsak si daj do youtube norn iron, su tam vselijake videa okolo tohowolodo napísal:prizvuk si zvyknem kedze nemam v angline skoro ziadny....
Prvy let
budes v Severnom alebo na severe Republiky? lebo ulsterska anglina je dosts zaujimava, a ked som pocul obyvatela Corku po 7 mesiacoch som mu nerozumelwolodo napísal:prizvuk si zvyknem kedze nemam v angline skoro ziadny....
aaa... ok teda... aspon viem co a ako.... hadam to zvaldnem sam na prvy krat..... zatial dakujem....
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak zajtra letim drzte palec...
a zistil som novinku ktoru som netusil z ja mam prilet napisany tamtoho casu a to som vobec netusil cize let nebude trvat 2 hodiny ale tri no som zvedavy.... ozvem sa z Irska..
hadam
/ heh tak som tu.. let celkom sranda.... aj am to bavilo... s batozinou to bolo tak v pohode aaa... vodu si treba kupovat az po prehladani nie pred.... cize nieco viac ako za check inom... hehe
zvladol som to a dakujem aj vaaam.....
a zistil som novinku ktoru som netusil z ja mam prilet napisany tamtoho casu a to som vobec netusil cize let nebude trvat 2 hodiny ale tri no som zvedavy.... ozvem sa z Irska..
/ heh tak som tu.. let celkom sranda.... aj am to bavilo... s batozinou to bolo tak v pohode aaa... vodu si treba kupovat az po prehladani nie pred.... cize nieco viac ako za check inom... hehe
zvladol som to a dakujem aj vaaam.....
-
p4ra
Redeemer
Re: Prvy let
Meken, natlac to do toho "testovacieho" kosika nejako. Ja uz som x-krat prekrocil aj o 5cm a nic mi nikdy nehovorili a nerobili problemy. 
inak moze byt v prirucnej batozine nabijacka na mobil? a fotak mozem mat normalne cez plece v brasni a dalsiu brasnu s notebookom + ta prirucna batozina? dakujem
-
javatar
Hardcore addict
vsetko musi byt v tej jednej batozine - nabijacku na mobil tam mozes mat, aj notebook... ale vsetko v jednom obale (kufor, batoh atd...)
ja som pocul ze mozem mat prirucnu batozinu a notebook zvlast v brasni... nemusi byt v prirucnej
-
javatar
Hardcore addict
no ako v ktorej leteckej spolocnosti - ryanair a airbaltic na 100% vyzaduju aby si to mal v jednej (letel som cca pred mesiacom)
tak to ten Ryanair pekne dokaslal... ja som poletoval vzdy s batohom, taskou s NB a fotobrasnou a nevadil som im...
-
Fabo
Hardcore addict
tak to si mal stastie jak svina 
-
zuzkazuzka
VIP
Záleží to aj od letiska, leteckej spoločnosti a personálu. Napr. vždy, keď idem z UK, tak bazírujú len na 1ks príručnej batožiny + riešia aj kozmetiku v plastikových vreckách. Teraz pred pár dňami som letela napr. s Turkish Air a boli tam ľudia, čo mali ruksak, kabelku, laptop aj foťák a nikto ich neriešil. Ani kozmetiku nikto neriešil. Ja som si napr. zabudla plnú fľašu vody v príručnej taške a zistila to až na gate. Nikoho to nezaujímalo...
tak v Dubline a Bratislave mal v rokoch 2007 a 2008 Ryanair velmi ustretovy personal za co im dakujem
ako som cital na strankach, co sa nesmie davat do prirucnej batoziny, pisu tam, ze lieky mozem mat. Takze je jedno kolko liekov prevazam? lebo mam toho celkom dost. Tabletky od bolesti, na alergiu, antibiotika, na sracku, antimalarika a kopec dalsich
-
pryja
Darca
Nasi letia teraz s Ryanair a oco si musi kvoli inzulinu, ktory chce mat v prirucnej taske, zohnat od lekara potvrdenie, ze ten liek naozaj potrebuje, lebo od toho zavisi jeho zivot. Ako to je s tabletkami, to neviem.
Mozno to je len kvoli tomu, ze inzulin je tekutina
aj to, a podava sa injekcne... a aj to pero vyzera tak ako vyzera...pryja napísal:Nasi letia teraz s Ryanair a oco si musi kvoli inzulinu, ktory chce mat v prirucnej taske, zohnat od lekara potvrdenie, ze ten liek naozaj potrebuje, lebo od toho zavisi jeho zivot. Ako to je s tabletkami, to neviem.