Dopravna nehoda a zdravotne problemy po nej

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
aughostino
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Dopravna nehoda a zdravotne problemy po nej

Príspevok od používateľa aughostino »

Cez prazdniny som mal dopravnu nehodu, policia oznacila za vinnika automaticky mna kedze som bol mlady vodic a vodicak som mal 2 mesiace. Minuly tyzden som bol na vysluchu a dokonca aj policajt ktory ma vypocuval mi stale tlacil do hlavy ze som chyba. Mozno aj ano ale nie na 100%. S pravnikom sa snazime vymysliet ako to hodit 50% : 50%. Ale vyzera to tak ze pri najlepsom to bude asi podmienka a zakaz viest mot. vozidlo na dost dlho.
Po nehode som absolvoval jedno sedenie u psychologicky ktora mi velmi pomohla. Vyrozpraval som sa a trochu ma upokojila a po tom sedeni sa zmiernil moj strach z vazenia.

Ale problem je v tom casto sa mi toci hlava som stale ospaly a stale si v hlave premietam cely priebeh od toho momentu zrazky az po vysluch, v noci sa mi tazko zaspava, a neviem sa sustredit na nic dokonca ani na ucenie ktore sa momentalne odzrkadluje na mojom prospechu.
K psychiatrovi nechcem ist lebo mi predpise dake "oblbovaky" a budem na tom este horsie ako teraz.

Myslite ze existuje aj ina moznost?
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

No tak ak naozaj chceš, musíš sa cez to preniesť.
Skúsil si sa na vec pozrieť aj z druhej strany, ako to videl ten druhý účastník nehody?
Čo keby si tú nehodu opísal dvakrát, najskôr ako si išiel ty a čo sa stalo, potom z pohľadu toho druhého účastníka ako išiel on a čo sa stalo.
Máš ty vôbec problém s tou nehodou, alebo len sa bojíš následkov?
Ak je problém s následkami, tak to si len musíš počkať ako to dopadne. Ak je problém s nehodou, možno by si si mal uvedomiť čo si urobil a prijať za to zodpovednosť, nie len zaplatiť si právnika.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja skor z tej zdravotnej stranky. skus navstivit doktora, porozpravaj mu o buracke a nech ta vysetri. ak bola ta nehoda tazka, nemusi to byt sranda s nasledkami, mozno to vsak iba na povrch vyraza prezity stres :)
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

asi tam bolo viac zranenych ked ti hrozi vezenie ze???
ale take veci ako tocenie hlavy a nespavost urcite nepodcenuj a chod na vysetrenie...
Napísať odpoveď