Mám tu jednú dosť zamotanú vec.
Po skončení vzťahu. vzťahu ako vzťahu som si ja šiel vlastnou cestou aj ona vlastnou cestou. Celé prázdniny sme sa ignorovali ale už po prázdinach sme sa rozprávali. No a asi týždeň do zadu sme prišli do našej obľúbenej pizzerky a bola s nami aj jedna holka ktorú poznam ale zopár ľudí ju nepoznalo. Samozrejme bola tam aj bývala. No ja som si šiel pre kofču a pokým som prišiel k stolu tak nebolo kde sadnúť. Tá holka čo bola s nami, Sisa sa volá, tak sa posunula aby som si mohol sadnúť. A bývala len pozerala a pozerala čo s nou budem robiť. Nerobil som nič lebo ani nič v pláne som nemal. Žiadny flirt ani láska. Len kamoši. A na druhý den som tam znova došiel a Sisa s nami nebola ale bola tam bývala. Milo sa mi prihovorila, "Poď, sadni si ku mne". A opýtala sa ma či som k nej včera sadol naschval. A ja som tvrdil nie aj keď to bolo naschval. Posledný čas sa mi akosi "vtiera" do zadku. Kedysi sme si bola ako brat a sestra ale už to tak nie je.
Čo si myslíte? Bude to tým, že ona má fakt rada? Ona si myslí, že ja nemôžem mať inú holku ako je ona. Proste, že si nedokážem nájsť inú. A keď videla to "divadielko" tak už asi išlo do tuhého.
Ďakujem za rozumné a slušné odpovede.