tekken 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
qwerty-xyz

tekken 3

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Na intraku sa nam rozbehlo tekken 3. Nejako som v tom stale najlepsi ale ti hajzli co so mnou byvaju to bavia od rana do vecera a ucia sa stale nove finty. Bohuzial su natolko hlupi ze sa to ucia nahodne cize to hned na druhy den zabudnu alebo maju nahodne tahy-ale aj to niekedy staci nato aby vyhrali. Ja mam tekkena teda tahy len po japonsky cize z toho velmi nevyjdem. takze mam joypad klasicky teda sipky a tlacitka akurat ich mam ocislovane namiesto klasickych znakov. a to nasledovne.
hore mam jednotku,dole trojku,nalavo stvorku a napravo dvojku. teda trojka a dvojka su kopy a jednotka a stvorka su ruky.
obvykle hrajem s tymito hracmi. (sorry ze to nebudu presne nazvy) Yotshimitsu,Law,Paul,gunjack,hwoarang,Jin.
Teda chcel by osm sa naucit prevazne s hwoarangom a yotshimitsuom pokial by to slo a practice mode velmi nezvladam vzlahom na velku pritomnost japonskych znakov a nezrozumitelnej hatlamatilky ktora tam je. Preto vas prosim o uvedenie kombinacii nejakych peckovych s ktorymi ich pobijem. Normalne mi napiste co a ako treba stacit. Bez srandy smrtelne vazne. POpripade ma odkazte na stranku kde by som tieto kombinacie nasiel - najlepsie by to bolo totiz v slovencine a nejako na moj joypad aby som sa do toho skor vzil.
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mastros »

Yoshimitsu
2 + 3 naraz - spravi kotrmelec dopredu a vykopne supera do vysky. Uberie 1/5 zivota. Kym dopadne, mozes ho este kopnut, vylepit mu... co len chces.

2 + 3 + sipka dole - da sa do tureckeho sedu a zacne akoby masturbovat (ono to tak naozaj vyzera) a tym sa mu "dobija" zivot. PERFECT! tym vsak nedosiahnes. Zo sedu sa dostanes smerovou sipkou.

1 + 2 + 4 - stlacaj tie tlacice naraz. Nie som si tou kombinaciou isty, ale ked to stlacis vo vhodnom poradi, zacne si akoby triet rukou pod nosom. Potom stlac hoc´ake tlacidlo (1, 2, 3, 4) a na super "vydychne" nejaku sracku. Uberei nieco malo zo zivota.

V Practice sa mi s nim darili aj take halusky, ze sa rozdvojil a jeho kopia v kooperacii s originalom spravila so superom slusny tanec (ucinnost neznama).
Alebo taka sranda, ze mec namieril na supera a doslova nim presiel. Nasledky su, myslim, fatalne pre supera.

3kou si vyberies klasickeho Yoshiho, 4kou takeho "odlahceneho", krajsieho. Tak to plati pri vsetkych postavickach.

1kou si vyberies Lawa v zltom oblecku. Velmi sympaticke.
Chod na Annu, stlac 1ku a budes hrat s Ninou.

Objavil si uz Gona? Malinky dracik. Chod do spodneho radu a uplne na kraj... on tam nie je ukazany, je skryty.

Este tam mas mozno takeho doktora, ktory v suboji len lezi alebo sa krci. V ruke drzi ovladac. Dojdi k superovi, stlacaj 1 + 2 + 4. Pri troche stastia do supera ovladacom strci. Pusti do neho prud, ktory nim trasie v kratkych sokoch. 5 sokov staci na usmrtenie. Super sa z nich nemoze nijak dostat.

Postavicka True Ogre. Taky okridleny bastard. Vie chrlit ohen. Ked s nim pojujem, ine ako 1 + 2 + 4 nepouzivam. :)
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Mastros napísal:... doktora, ktory v suboji len lezi alebo sa krci. V ruke drzi ovladac. ...
ja som si vzdy myslel ze to ma flasu piva, ale to preto lebo on je opity a preto furt pada
Napísať odpoveď