taxi-ky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

taxi-ky

Príspevok od používateľa Silmer »

By ma zaujimalo ake taxiky pouzivate?? (aku firmu ) , s akymi mate najlepsie resp. najhorsie skusenosti? proste ktore su podla vas najlepsie / najhorsie?
pipadne najlacnejsie / najdrahsie :)

cakam na vase nazory a skusenosti :)

//piste iba ti..co chodievate taxikmi niekedy :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

taxanom chodim raz za uherák ... vzdy z mesta na sidlisko nad ranom, takze cesty prazdne, taxikar nevystresovany, rychla jazda, vacsinou sa nejak zakecame a som doma :-) .. vzdy to stoji 100 a nesledujem ktorou firmou idem, je mi to jedno ... ktory je prvy po ruke, tym idem ... ani si nevyberam, ze teraz chcem ist ciernym bavorakom a teraz ruzovou C3jkou ... a sam chodim taxikom fakt maaaaalo ... vzdy chodime najmenej dvaja .. sak ako z akcie :-) ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

poznám dosť taxikárov, hlavne tých čo to robia už dlhšiu dobu. Normálna cena ku mne domov je 200,- sk, ale vždy ma berú za 100,-. Využívam ich len, keď idem z nejakej akcie/posedenia v prípade, ak nikto nie je autom a ak je vonku napríklad zima alebo prší. Ak je pekne a teplo, tak sa radšej prejdem. V zime ich využívam najčastejšie.
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

piestany su tak male mesto ze to radsej pojdem peso......toto mesto je mesto bicyklov.....
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

pouzivam otcovho kamosa, ten ma v podstate ze celej BA doveze domov za 100-150sk, inak pouzivam hocijaku taxi sluzbu ale vzdy si zavolam ten taxik, pretoze ked som si ku skole zavolal taxi tak ma domov stal 97sk, a ked som si nasadol do jedneho kusok od skoly tak to bolo 280sk, co je kur*a rozdiel, niak tomuto nechapem
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Mrk napísal:pouzivam otcovho kamosa, ten ma v podstate ze celej BA doveze domov za 100-150sk, inak pouzivam hocijaku taxi sluzbu ale vzdy si zavolam ten taxik, pretoze ked som si ku skole zavolal taxi tak ma domov stal 97sk, a ked som si nasadol do jedneho kusok od skoly tak to bolo 280sk, co je kur*a rozdiel, niak tomuto nechapem
myslim, ze ked sadas do toho co stoji, tak platis aj za ten cas co tam stal... preto je lepsie si ho vzdy zavolat ;)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

ak sa mi podari ist taxikom, tak som v takom stave, ze ledva rozpoznam auto do akeho nasadam, nie to este firmu..
castejsie sa ale prebudim rovno v posteli bez zaznamu v pamati, ze ako som sa tam dostal
s autom sa mi tak casto do mesta pit nechce :)
ale asi Fun taxi, pocul som, ze je fajn
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

taxiky na zavolanie su preto lacnejsie, lebo jedine takto si ta taxisluzba dokaze kupit - nech si kdekolvek, zavolas si prave ich, lebo je to lacnejsie, ako na blizkom stanovisku. Uctovat si za cas ktory tam stoji je imho blbost, nikto by nenasadol do taxiku, kde len po nasadnuti, taxameter vyskoci na ujetu sumu. Len je tam proste ine nastupne a ina sadzba za km.

V BA pouzivam takmer vyhradne Caribic's taxi, ked sa nedovolam, pripadne maju vsetky vozy obsadene, tak supertaxi.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Byvam v 12.000 meste cize su tam asi iba 3-4 "firmy " Z toho poznam Taxi Sicilia - taxikuje moj kamos cize stale mu brnknem na sukromne cislo a ficim za nizsie ceny :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ja taxik pouzivam tak, ze sa dopredu opytam, ci ma za tolko a tolko dostane tam a tam, ak povie, ze dobre, tak idem.
Ale som na tom podobne ako i-cube: proste vidim ist nejaky taxik okolo a ten stopnem, pismena necitam :)
A napriklad v KE je to dobry sposob dopravy, kedze nocne spoje MHD tam stoja za H. A napriklad od zelenznicnej stanice na terasu sa da dostat za kilo, co je imho skvela cena.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

tiez sa najprv opytam, ci ma za tolko hodi tam, kam chcem, ale ani to nie je casto, vacsinou ako posledna moznost
tiez som raz siel za stovku z namestia na furcu (velmi sa im /stali tam viaceri/ do mojho biznisu nechcelo, ale nemali ludi, tak vzali aj to :D ), za normalnych okolnosti by som taxikom asi nesiel, ale bola kosa, bol som sam a boli 2h nadranom :)
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

BA - Hello Taxi, prednedavnom zaviedli GPS lokalizaciu v kazdom taxiku, takze dispecerka sa uz nepyta kto moze, ale rovno posiela najblizsie volne ku vam. Mozem odporucit.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ked som chodieval taxikmi, tak som chodieval iba so Super taxi, ale nakolko nepijem, tak mozem vsade chodievat autom :P
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

v tt to je po celom meste u taxi relax za 100sk
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ked som obcas chodieval taxikom tak to bolo o tom, ze ktore auto mi je momentalne na placi najsympatickejsie :) pripadne som sa spytal za kolko ma hodi tam a tam. Ked sedelo s mojim "rozpoctom" tak som nasadol a siel, firmy neriesim (ked to nie je nejaka oprieskana felda bez popisov len s tabulkou na streche a cennikom na papieri za oknom)

Co sa mi paci tu v prahe, ze kazdy taxik musi mat na dverach nastriekanu SPZku s menom drzitela.
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

robbiee napísal:myslim, ze ked sadas do toho co stoji, tak platis aj za ten cas co tam stal... preto je lepsie si ho vzdy zavolat ;)
to je blbost ze platis za cas co stoji!!!! MT chodievam s kamaratom co vlastni taxikarsku firmu ked robi takze to mam dost lacno alebo zadarmo a ked nerobi tak jazdim s niekym co robi prenho to mam tiez dost lacno.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ak nastupis do stojaceho taxika, mas len inu taxu, preto je to drahsie. ja som tiez volaval, aj ked som stal 5m od stanovista :D
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Bratislava: Euro Taxi je vacsinou moj favorit. Ak nieje noc a neda sa dovolat do ziadnej taxi sluzby, tak maju voz, prichadzaju vacsinou svizne, taxa je rozumna a kedze chodim skoro za minimalku, tak ma stoja snad vsetky taxisluzby rovnako.
Maju tendenciu si pamatat cislo a odkial osoba casto chodi, co je vtipne, ked vam to zdvihnu a hned vas oslovia menom a spytaju sa, ci idete zas z domu :)

Cisla na Euro Taxi:
+421 907 807022 (Orange)
+421 2 16022
Spriteee
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa Spriteee »

Ja jazdím tou istou firmou už dlhu sú spoľahlivy. Niekedy no to sa stáva dosť často, že vodič ani nezapne to počítadlo ale cena je stále tá istá 100,- myslím , že 22Skk/Km. S Jedným z vodičov dokonca do posilky chodim :P Ehm a jazdia na FIAToch :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: taxi-ky

Príspevok od používateľa javatar »

Obnovim tuto temu kedze potrebujem info. :)

Potrebujem dobry taxi v BA, aby prisiel dost rychlo po zavolani a nebol drahy. Kedze lietadlo, MHD a vlak so sebou velmi nespolupracuju (jednu MHD je nemozne stihnut a dalsia co ide za 20 min zase pride na stanicu minutu pred vlakom) a ked som sa pred 1,5 rokom pytal pristaveneho taxika na letisku za kolko ma vezme na stanicu tak povedal 20€ (co je na 8km fakt dost)...

K+ samozrejmostou :)
Napísať odpoveď