nastavenie monitora lcd (poradte ovladace)
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nastavenie monitora lcd (poradte ovladace)
caute kupil som novy monitor nudzovo pretoze moj mi zhorel.. tak som narychlo zobral 22" ale ked som ho zapol nevedel som ako na stavit. .idem cez klasicky vga vstup a dal som rozlisenie 1600*1200 a mam niekde prepnut ze to je 16:9 alebo to samo nejak zrobilo... a este mam problem taky ze pri niektorych farbach sa mi zda ako keby sa take vlnky a tak robili po obrazovke. .a triaslo tymi castami.. a to len obcas...
-
makaveli
King
1. na monitoroch nebyva sirokohule rozlisenie v pomere 16:9 ale 16:10
2. to ci je rozlisenie sirokohule zistis tak, ze si rozlisenie zoberes ako zlomok (sirka/vyska) a pokratis si ho a ked ti vyjde zlomok 16/10 tak je sirokouhle
alebo jednoduchsi sposob, podel si sirku vyskou a ked dostanes 1,6 je to sirokouhle
-> 1600x1200 nie je sirokouhle rozlisenie, ale klasika 4:3 .. na tom 22" budes mat najpravdepodobnejsie nativne rozlisenie 1680x1050
3. ta graficka co mas, by ti to mala utiahnut
2. to ci je rozlisenie sirokohule zistis tak, ze si rozlisenie zoberes ako zlomok (sirka/vyska) a pokratis si ho a ked ti vyjde zlomok 16/10 tak je sirokouhle
3. ta graficka co mas, by ti to mala utiahnut
-
makaveli
King
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/r ... 00-xp.html
ako tu niekto nedavno niekde napisal: "mas ban na google?"
-
Masaker
Medium Professional
nie nemam tieto ovladace prave stahujem. .ale cakal som ze hodite nieco starsie pretoze catalist 6,11 sa mi zdaju na tak staru grafiku dost nove ne?makaveli napísal:http://ati.amd.com/support/drivers/xp/r ... 00-xp.html
ked instalujem tieto ovladace chce to net framework aspon 2,0 co s tym mam to skusit niekde stiahnut al. co?
-
makaveli
King
no toto su najnovsie ovladace na ati radeon 7000 podla oficialnej stranky vyrobcu ati.amd.com, takze v tom by som problem nevidel.. no a ked to chce .net framework a nemas ho tak ho asi stiahni a nainstaluj...
http://www.google.com/search?hl=en&fkt= ... h&aq=f&oq= (hned prvy odkaz btw)
http://www.google.com/search?hl=en&fkt= ... h&aq=f&oq= (hned prvy odkaz btw)
-
Mosko
Expert
v tomto ti moc neproadim ale mne tie "vlnky,trasenie obrazu" robi tiez ale to iba vtedy ked si sestra pusti fen v kupelni hh, moc sa do elektriky nevyznam ale asi je tam daky vyboj alebo sa to dako rusi s monitorom ,daco take asi
, neviem , nemas aj ty nahodou zaputy daky el. spotrebic ked ti to robi ? hh
-
Masaker
Medium Professional
nie... ale ked robi vlnky pocujem to aj v sluchadlach podla mna to bude moj super "kvalitny" eurocase zdroj!
pocuvajte naistaloval som catalist. .a on mi ponuka len rozlisenia pre 4:3 a ani jedno 16:10!!!
ani prepnut sa neda na 16:10 tie policka su neaktivne. .prosim poradte. .nechcem chodit ako kkt na 1600x1200! aj ked je to v pohode ale chcem rozlisenie ake ma byt
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 21:07 )
co to spravi ked dam rozlisenie 1024:2048 a pod. ? ze bude prve cislo mensie
pocuvajte naistaloval som catalist. .a on mi ponuka len rozlisenia pre 4:3 a ani jedno 16:10!!!
ani prepnut sa neda na 16:10 tie policka su neaktivne. .prosim poradte. .nechcem chodit ako kkt na 1600x1200! aj ked je to v pohode ale chcem rozlisenie ake ma byt
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 21:07 )
co to spravi ked dam rozlisenie 1024:2048 a pod. ? ze bude prve cislo mensie
-
makaveli
King
toto rozlisenie je uplne mimo.. tvoj monitor nepodporuje take rozlisenie, 2048 je mimo toho co dokaze zobrazit, toto rozlisenie sa bude forceovat a imho ti zobrazi istu cas plochy a podla polohy kurzoru sa ta cast bude menit.. no a k teme: skus rozlisenie nastavit cez catalyst control center.. aj tak nejde?Masaker napísal:co to spravi ked dam rozlisenie 1024:2048 a pod. ? ze bude prve cislo mensie