Windows - malo fyzikalnej pamete
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Windows - malo fyzikalnej pamete
Ahojte, chcem aby ste mi pomohly, respektive poradily co mam urobit.
Mam taky problem ze, mi v poslednej dobe zacalo vyhadzovat hlasku "MALO FYZIKALNEJ PAMETE" , a ked pustim napr. hru Crysis tak po malej chvilke mi iba vyhodi vypis o chybe (modra obrazovka) a mozem uz len restart PC, viem ze problem bude v RAM-ke ale ako odstranim tento problem ? ako prve ma napadlo ze preinstalujem Windows ale ak je problem v RAMke tak ten problem by aj tak asi pretrvaval a reinstal by nepomohol, ako dalsie a posledne, ma uz iba napadlo kupit new RAMku !
Tak co ? mam kupit new RAM alebo sa nieco este da robit ? pls HELP
vopred DIK ALL
Mam taky problem ze, mi v poslednej dobe zacalo vyhadzovat hlasku "MALO FYZIKALNEJ PAMETE" , a ked pustim napr. hru Crysis tak po malej chvilke mi iba vyhodi vypis o chybe (modra obrazovka) a mozem uz len restart PC, viem ze problem bude v RAM-ke ale ako odstranim tento problem ? ako prve ma napadlo ze preinstalujem Windows ale ak je problem v RAMke tak ten problem by aj tak asi pretrvaval a reinstal by nepomohol, ako dalsie a posledne, ma uz iba napadlo kupit new RAMku !
Tak co ? mam kupit new RAM alebo sa nieco este da robit ? pls HELP
vopred DIK ALL
-
audiotrack
VIP
-
Mosko
Expert
omg ja viem ze je problem v rame !!!!! a co si myslis ze si nemozes ramku nadstavit a vyhradit jej kolko pristoru jej das ?
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2008, 11:17 )
a pociatocnu velkost mam 1152 MB
a maximalnu velkost mam 2304 MB
to som si tam vo vlastnom nadstaveni nadstavil , tak ak by som zmenil to 1152 na 1536 MB bude to potom poho nic sa nestane ????
//autoeditácia príspevku ( 11 Oct 2008, 11:17 )
jj ale zase neviem , mam 512+256 MB RAM , tak v pohode ked to dam na tych 1536 ? nic as nebude diat ? , lebo vacsinou sa o PC staral brat a ja som mozno iba pomahal , chapes ? tak neviembrm napísal:Skús to nastaviť na 1536 alebo 2048..
a pociatocnu velkost mam 1152 MB
a maximalnu velkost mam 2304 MB
to som si tam vo vlastnom nadstaveni nadstavil , tak ak by som zmenil to 1152 na 1536 MB bude to potom poho nic sa nestane ????