pozvanka na Lamky.net
Prosim vas pekne mohol by my niekto poslat pozvanku na [email protected] budem velmi velmi vdacny 
-
Royalflush
Guru wannabe
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mohol by som poprosit tiez o pozvanku? [email protected] diky moc 
hod mi do SS svoj nick, ktory mas na lamkachSitanix napísal:zdravim chcem sa iba opytat ci nema niekdo niaky kontakt na niakeho admina alebo moderatora na lamkach som tam zaregistrovany uz dost dlho a dnes som dostal banan a neviem zaco chcel by som to s niekym prebrat vopred thx
//edit, ak mas nick "hnus", tak: http://www.obrazok.eu/files/lbgkeo15agidwg59ihte.png
-
W0Lf
Expert
Prosim Vas , posle mi niekto pozvanku na LAMKY.NET ?
Sice mam , ale ta je kamaratova , a on nechce aby som nastavil svoj nick.
Dakujem.
Som seriozny.
E-mail : [email protected]
DAKUJEM MOC
Sice mam , ale ta je kamaratova , a on nechce aby som nastavil svoj nick.
Dakujem.
Som seriozny.
E-mail : [email protected]
DAKUJEM MOC
-
moosha
Darca
Zdravim. Potreboval by som pozvanku na Lamky. Ja tam uz som (moosha), ale dohodli sme sa s kamaratom, ze ak mu dam na Lamky tak on mne da na TreZzor. Dakujem. Jeho mail: [email protected]
pls pls potreboval by som pozvanku na lamky tak ak sa najde dobra dusa tak [email protected] thx
prosim vas mne niekto hackol učet takže potrebujem novu pozvanku,,,ja wsom tam už cez 2roky a zrazu nič,,,tak prosim vas pošlite mi ju,,,email- [email protected]
si mal cez nejaky iny ucet cez kamosa napr. kontaktovat admina al. moderatorovwooody21 napísal:prosim vas mne niekto hackol učet takže potrebujem novu pozvanku,,,ja wsom tam už cez 2roky a zrazu nič,,,tak prosim vas pošlite mi ju,,,email- [email protected]
-
Šu-Do
Redeemer
nejsi ty trosku drzi ? si pytas pozvanku aby si ty ziskal pozvanku na trezzor ??moosha napísal:Zdravim. Potreboval by som pozvanku na Lamky. Ja tam uz som (moosha), ale dohodli sme sa s kamaratom, ze ak mu dam na Lamky tak on mne da na TreZzor. Dakujem. Jeho mail: [email protected]
Cafte ludkovia... nesupol by mi niekto pozvanku na lamky???
Bracho tam je regnuty, no ako som studoval tie pravidla, ze je urceny ucet len jednemu uzivatelovy, tak ma to dost zarazilo, ze chcel by som vlastny ucet... a ako mozem pomoct??? no uz som tam teda hodil toho hodne... Brachov nick kvoli tomu, ze tu nechcem vykseftovat brachovy BAN mozem povedat cez SS... repsektive ukazat, co som pridal... a ze proste keci bla bla.. ze tam proste pomaham
moj mail: [email protected]
DAKUJEM

Bracho tam je regnuty, no ako som studoval tie pravidla, ze je urceny ucet len jednemu uzivatelovy, tak ma to dost zarazilo, ze chcel by som vlastny ucet... a ako mozem pomoct??? no uz som tam teda hodil toho hodne... Brachov nick kvoli tomu, ze tu nechcem vykseftovat brachovy BAN mozem povedat cez SS... repsektive ukazat, co som pridal... a ze proste keci bla bla.. ze tam proste pomaham
moj mail: [email protected]
DAKUJEM