kamarati vs. baba

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JV »

to je pekne vek? -8?
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Porješ najprv kamaráta a potom zmotaj babenku a urobte nječo v trojke.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Poriesit znamena riesit a nedoriesit?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ee podla môjho názoru to vyzerá takto:

riešiť znamená - skúšať pokúšať sa o niečo.. mať niečo rozpracované.. spávať s niekym.. riešim s jankou

poriešiť niečo - niečo dokončiť,, zohnať trávu, poje**** kočku - poriešil som janku, musím poriešiť nejaký grezz

zriešiť - zohnať trávu - zriešil som strašný grass

heh len tento príspevok:Porješ najprv kamaráta a potom zmotaj babenku a urobte nječo v trojke. - by bol podla môjho vysvetlenia kus divný dddd
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

inac nechapem preco vzdy ked sa vam nejaka tema nepaci tipujete hned vek autora..totalne odveci..ked nechcete aby sem pisali 15 rocni ich problemy pri registracii zmente hranicu a je pokoj :roll: btw mam 19 ak by sa chcel niekto do mna zase pustit
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

bolek napísal:Kamarát má problém sám so sebou. Podľa mňa tam nie je čo riešiť, nie je to tvoj problém, že sa babám páčiš viac a on závidí.
Vek? 15?
mas tam chybu. suhlasim kamarat len zavidi,taketo prispevky by sa nemali riesit :D zbytocne miesto na disku :lol:
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

me-eeeee nieeeeco tuuu smrdiiiii. ejha! chalani co sa tu tolko chvalite ako vas baby zeruuuu a zeruuuu az vas celych zozeruuuu jooooooooooj :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Lisa napísal:me-eeeee nieeeeco tuuu smrdiiiii. ejha! chalani co sa tu tolko chvalite ako vas baby zeruuuu a zeruuuu az vas celych zozeruuuu jooooooooooj :lol:
jeden nedonoseny blbecek (sorry za vyraz) sa tu chvali ze holky nanho letia (ak je to vobec pravda) a ty to tu zovseobecnujes na vsetkych...asi si tiez vela rozumu nepobrala co? c-oooooo cooooooo? :roll:
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

To sa stavalo aj mne volakedy, tiez mi kamos vycital ze vsade kam s nim pridem pobalim vsetky baby a jemu nic neostane, pripadalo mi to divne, keby sme prisli na navstevu a pojedol by som tam vsetky cukriky nic nepoviem ale toto :D bolo to v obdobi kedy sme mali cez 15 ale veci sa casom zmenili a naucil sa baby balit aj on a prestal zavidiet
Scott-1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scott-1 »

Jediny normalny prispevok je tu tusim od exa.

Mal som podobný problem, avsak z pohladu toho kamarata. V mojom pripade ale neslo len o zavist ale o o cistu lasku k babe. Tiez niesom typ, ktory ma jednu na kazdom rohu ulice. A ano, ako sa tu uz spominalo, nieco som riesil :). Moj najlepsi kamarat mi nasluboval pomoc, stastie a radosti ked som sa mu zveril so svojimi citmi. Den nato ma podj*bal na plnej ciare a babu mi vzal. Ani si neviete predstavit ako mi bolo.
Takze pre tych ohromne mudrych co sem pisu, ze kamarat sa s tym nejak zmieri. NIE!!! nezmieri a bude mu fakt hrozne... a bude mu hrozne dost dlho ak ma podobne postavenie ako ja v mojom pripade.
Takze ako pise exo: ak je to dobry kamarat a nechces o neho prijst, tak mu to nesprav :) Ved mozes mat zase inu.
Ale toto je len moj nazor na vec.. mozno je tvoja situacia miernejsia :)
V kazdom pripade ti prajem aby si ju vyriesil pokojne :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Scotty myslim ze toto je iny pripad, toto je proste od*eb zatialco tu ma proste chlapec smolu. IMO by mal nejak tie dievcata odpinkavat ale nie prilis kruto aby neodisli od celej party len od neho.
Scott-1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scott-1 »

uvedomujem si, ze je to trochu od veci.. len sa mi zazdalo ze tu pritomny co zalozil topic je mozno lepsia verzia mojho kamarata ak sa naneho baby lepia. Ak ma v laske take stastie, preco ho nemoze skusit niekde inde :) kamarat z toho bude mat urcite radost :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: kamarati vs. baba

Príspevok od používateľa Te-wei »

Westt napísal:Akurat vcera sa mi stala tato vec ktoru vam tu sem idem opisat....dlhsiu dobu trvaa ze sa na mna namotavaju baby a proste chcuu so mnou riesit a mat njeco...a nje je ich malo....aj v tomto obdobii je jedna z ktorou sme boli vcera vonka ako partia aj....hadzali sme po sebe pohlady a trvaa to uz nejakyy cas takee namoty aj na nete aj vonka...vcera uz aj doslo k akeemusi pusinkovaniu cize nieco tam aj zaciiina pomaly...citim k nej njeco....noo potom ako som dosiel domov mi napisal kamarat na nete ze jeho njeco velmi serie a je mu to traapne napisat mi to....je mi to faakt ze skvelyy kamarat na ktoreho nedaam dopustit...no nastal v mojej hlave zmetok ked mi napisal na rovinu ze on zavidi mne ze ako sa na mna baby namotavaju aj ked nechcem aa ze jemu sa v tomto nedari ale ze to nemam brat zle len ze ho to serie a ten pocit maa takyy a nevie preco tak rozmysla...a potom este jedna vec ktoraa ho srala je za tu babu s ktorou sa ja namotavam ze on ju obdivuje ale ze on by si ju ziskal nevedel ale vidi ako je ona na mna zmotanaa...cize mi opisal to ze mi zavidi vztahy aj ked je to pre neho veelmi traapne a ja som nevdel zavriet uusta potom....a nwm co maam teraz robit...ako sa snim o tomto porozpravat...pretoze mi na nom zalezi...poradte.... :? :?
Nevjem sice na čo sa baby na teba namotávajú, ale určite vjem na čo sa nenamotajú,,, no Tjež ti závidím :D
Napísať odpoveď