wifi k notebooku
-
Hip-hoper
Star
- Kontaktovať používateľa:
wifi k notebooku
Nazdarek, mam na intraku notebook (s wifi) a wifi internet chytim iba pri otvorenom okne a na parapete, cize by som potreboval silnejsi wifi prijimac/antenu. Je niejake jednoduche riesenie?
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... p=bg330065 .. toto mi ide bez problemov 
ahojte ja som to raz riesil na asuse mal som notebook ale slabo chytal siet nechcelo sa mi vyhadzovat za usb bolo to neprakticke tak som si rozobral notebook kupil som si jeden koncovku a spravil som si externe pripajanie na antenu bolo to super aprakticke..ale zase antena nieco v dnesnej dobe stoji ja som ju mal zadara.. tak potom asi to USB ostava fakt ako ok riesenie ..ale treba davat pozor ake usb si kupujes
jj rozoberaj notebook v zaruke to tiež rozumrumy napísal:ahojte ja som to raz riesil na asuse mal som notebook ale slabo chytal siet nechcelo sa mi vyhadzovat za usb bolo to neprakticke tak som si rozobral notebook kupil som si jeden koncovku a spravil som si externe pripajanie na antenu bolo to super aprakticke..ale zase antena nieco v dnesnej dobe stoji ja som ju mal zadara.. tak potom asi to USB ostava fakt ako ok riesenie ..ale treba davat pozor ake usb si kupujes