WiFi - skryta sieť - bez SSID
-
Old Dirty Bastard
Guru
WiFi - skryta sieť - bez SSID
Zdravim, viem, že kvôli bezpečnosti sa bežne skryvaju wifi siete(vypnutim vysielania SSID)... na nete som našiel program wifi hopper, ktory tieto skryte siete dokaže odhaliť... ale nemôže sa k nim pripojiť... vraj na internete existuju programy, cez ktore sa da pripojiť aj na skryte siete.... ja ale nemôžem takyto program najsť.. poradi mi prosim vas niekto?
Kód: Vybrať všetko
http://airsnort.shmoo.com/win_setup.html
http://www.airmagnet.com/
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
Ja som z toho jelen... aj som hladal a nič... mam Aircrack 2.1 s podrobnym navodom ako postupovať... v airodumpe si všetko nastavim a po zadani MAC filtra "p" mi vyskoči chyba:
fread(pcap file header) failed Press Ctl-C to exit
neviem čo mam robiť... navod podla ktoreho to robim je v prilohe...
chybaju mi nejake knižnice alebo čo? nejak sa nevyznam... mam nainštalovany airpcap aj winpcap... stiahol som si jedne z tych najnovšich verzii.. môže byť problem vo wifi karte? použivam totiž wifi kartu vstavanu v notebooku... teda ani sa nijako neviem vymotať z toho aky je tam typ karty...
Mam notebook Acer Extensa 5220 mam teda šancu niečo s tymto spraviť?
Pri programe aircrak 2.1 mi taktiež niekedy vyskoči chyba, ktoru mam priloženu rovnako v prilohe... som z toho jelen, poradi mi niekto? Nejako mi z toho vychadza, že moja vstavana wifi tie programy proste nepodporuje, shit
fread(pcap file header) failed Press Ctl-C to exit
neviem čo mam robiť... navod podla ktoreho to robim je v prilohe...
chybaju mi nejake knižnice alebo čo? nejak sa nevyznam... mam nainštalovany airpcap aj winpcap... stiahol som si jedne z tych najnovšich verzii.. môže byť problem vo wifi karte? použivam totiž wifi kartu vstavanu v notebooku... teda ani sa nijako neviem vymotať z toho aky je tam typ karty...
Mam notebook Acer Extensa 5220 mam teda šancu niečo s tymto spraviť?
Pri programe aircrak 2.1 mi taktiež niekedy vyskoči chyba, ktoru mam priloženu rovnako v prilohe... som z toho jelen, poradi mi niekto? Nejako mi z toho vychadza, že moja vstavana wifi tie programy proste nepodporuje, shit
- Prílohy
-
- Information To Crack.zip
- (624.62 KiB) 130 stiahnutí
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Neviem co je tam za wifi karta, ale pokial by si kupil do toho nejaku s Prism 2.5 ci Prism 3 chipsetom, tak by nemal byt problem. Skus sa pozriet po sietovkach znacky Z-Com, tie su sa prijatelnu cenu a plne vyhovujuce.
WinPCAP este skus stiahnut a nainstalovat, aj ked to zrejme nepomoze, ale za skusku nic nedas.
WinPCAP este skus stiahnut a nainstalovat, aj ked to zrejme nepomoze, ale za skusku nic nedas.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: WiFi - skryta sieť - bez SSID
viem ze to je uz trosku dlksie coo v tejto teme ktosi bol ale
ma tato wifi ten monitorovaci mod ??
Realtek RTL8191SU Wireless
je to ten adapter
ma tato wifi ten monitorovaci mod ??
Realtek RTL8191SU Wireless
je to ten adapter
Windows mi vypisuje že sa nemôže prihlásiť k danej sieti lebo je skrytá. Ako to obídem?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
K skrytej sieti sa treba prihlasit rucne, treba vyplnit nazov SSID siete, pripadne heslo k sieti. A nemal by byt ziadny problem.
Ani po ručnom zadaní SSID a hesla to nefunguje.