Vyber Gitary
Vyber Gitary
Ahojte ,zhanam novu elektroakusticku gitaru ale pozor pre lavaka (lavoruku) ,je s tym dost problem
cena :okolo 7000sk
-uz som pobehal par obchodov aj popozeral na nete ,ale to co sa mi pacilo uz stiahli z katalogu alebo take nic nie je ,teda aspon ja som nanasiel
-bol som aj vBA
no zatial zhanam bezvysledne ,poradte a odporucte mi nejaky nastroj
dakujem
cena :okolo 7000sk
-uz som pobehal par obchodov aj popozeral na nete ,ale to co sa mi pacilo uz stiahli z katalogu alebo take nic nie je ,teda aspon ja som nanasiel
-bol som aj vBA
no zatial zhanam bezvysledne ,poradte a odporucte mi nejaky nastroj
dakujem
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tu som našiel jednu za 7000 sk a je pre ľaváka.
Mal som podobný problém, kedže som ľavák.
Dopravu máš zdarma, žiže ten liter snáď môžeš oželieť.
Ak si z Ba, alebo okolia tak ti odporúčim zbehnúť na Medenú ul. . Je tam viac obchodov s dobrými cenami.
GL
ozaj ten link:
http://www.muziker.sk/Default.aspx?LAG- ... od_id;9495
Mal som podobný problém, kedže som ľavák.
Dopravu máš zdarma, žiže ten liter snáď môžeš oželieť.
Ak si z Ba, alebo okolia tak ti odporúčim zbehnúť na Medenú ul. . Je tam viac obchodov s dobrými cenami.
GL
ozaj ten link:
http://www.muziker.sk/Default.aspx?LAG- ... od_id;9495
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Popis: gitara elektroakustická: Left hand, Spring Series electroacoustic Dreadnought, top spruce, back + side and neck mahogony, rosewood fingerboard, w/Shadow preamp, Natural Glosshatamrc napísal:no dakujem ale ja chcem elektroakusticku gitaru ,chystam sa zavolat do predajne v auparku ci tam nieco maju aby som zbytocne nesiel kedze som z nitry
marris- www.marris.sk/ maju myslim tri predajne v BA jedna je vedla reduty pri hotely carlton a dve su na medenej ulici(jedna je myslim nejakym sposobom specializovana na akusticke nastroje druha je aj aj. kazdopadne navstiv urcite obe)hatamrc napísal:dakujem .....chalani zajtra sa chystam do BA ,odporucte mi kde sa mam zastavit v ktorych hudobninach v meste .....idem do auparku a dalej?? su este nejake dobre?
mada music: je na medenej ulici hned za druhou predajnou marris pozeraj hlavne vyklad vchod je tak trosku "zasunuty" www.mshop.sk
a este On-Board music-najviac ti asi povie recenzia na samotny obchod, ja o nom moc neviem bol som tam len raz ak vobec(odkedy som nakupil aparaturu co som chcel ma vylety po obchodoch nejak nelakaju, nie je cas...) http://www.gitaristi.sk/index.php?optio ... view&id=71
tak toto ti uz nikto nezaruci, obehal si vsetko? pozrel si predtym na nete sortiment? zavolal si rpedtym do konkretnej predajne?hatamrc napísal:takze bol som v BA ,a samozrejme nenasla sa ani jedna elektroakustika na lavu stranu na predajni
ono lavoruke gitary ako take su dost problem(Hendrix by vedel rozpravat) a zasa 6 000 za gitaru nie je moc, takze je to velmi obmedzeny vyber, nechcem ti kazit naladu ale ak s nestane zazrak asi bude ejdine vychodisko ju objednat;)
este by som ti odporucil sledovat aj bazary(muziker jeden prevadzkuje, ale aj forum www.gitaristi.sk moze byt zdrojom informacii) a mozno motika vystreli, vela zdaru
ja som siel do BA tak som cestou popozeral aj gitary a pytal som sa vsoobecne na lavacke elektroakustiky a nemali nic ,ze len na objednavku tak uvidim
//autoeditácia príspevku ( 12 Oct 2008, 14:05 )
takze upravil som nazov temy ,prosim ak najdete na nete nejaku gitaru vyhovujucu podmienkam ,sem s nou dakujem
//autoeditácia príspevku ( 12 Oct 2008, 14:05 )
takze upravil som nazov temy ,prosim ak najdete na nete nejaku gitaru vyhovujucu podmienkam ,sem s nou dakujem