Zdravim, nainstaloval som PS CS3, vsetko prebehlo bez problemov ale ked ho dam spustit...tak po chvilke mi hned napise not responding a nic s tym dalej uz nespravim. Len maximalne zavriet a hotovo.
Len pre info, mam Vistu x64 Business, Phenom X3 a 2GB ram cize s vykonom by problem byt nemal, a na 64 bit. viste mi uz photoshop siel, cize to asi nebude ani tym ze mam 64 bit. windows.
Photoshop CS3 nefunguje
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ono obcas robi problemy aj antivir, skus ho uplne vypnut alebo este lepsie uplne odinstalovat alebo mu daj len vynimku nech ho nekontroluje, to iste sprav aj s antispywarom a podobnym softwarom.
//edit
skus to este nainstalovat podla tohoto navodu su tam nejake veci ohladom pridavania do registrov
//edit
skus to este nainstalovat podla tohoto navodu su tam nejake veci ohladom pridavania do registrov
Kód: Vybrať všetko
http://blogs.msdn.com/rickbrew/archive/2007/04/26/problems-installing-adobe-photoshop-cs3-on-vista-x64.aspx-
Majkyy
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
ale mne instalacia nehadze ziaden error no a antivirak vypnuty nepomohol...este to skusim nainstalovat s vypnutym antivirom ale minule som pouzival presne ten isty a slapalo mi to...
//preklep no
:D
//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 19:06 )
no takze ani ziadna finta s antivirakom nefunguje
nema niekto este nejake napady? lebo ja uz neviem co s tym...
//preklep no
//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 19:06 )
no takze ani ziadna finta s antivirakom nefunguje
nema niekto este nejake napady? lebo ja uz neviem co s tym...