a neviete nejakú podobnú hru kde by sa dalo bojovať proti luďom
The Elder scrolls 4: Oblivion
The Elder scrolls 4: Oblivion
pls poraďte mi dá sa v tejto hre The Elder scrolls 4: Oblivion niekde bojovať v aréne alebo niečo také 
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Elder scrolls 4: Oblivion
v arene sa bojovat da, staci zabehnut do mesta(teleportom cez mapu najrychlejsie), je tam proti NPC a aj neskor proti netvorom...Mick_14 napísal:pls poraďte mi dá sa v tejto hre The Elder scrolls 4: Oblivion niekde bojovať v aréne alebo niečo také
sorry ale čo je NPC ? a kde to presne je? 
Arena je hned v prvom meste a myslim ze staci prist a mozes zacat bojovat, staci mat nejaky minimalny skill tusim. (sry hral som to uz davno aj ked husto)
Dostanes aj relativne dobre oblecenie (uz tu je dolezita tvoja preferencia light alebo heavy armor).
Arenu odporucam spravit hned lebo ta dobre vycvici a je uplne jedno kedy ju budes robit lebo protivnici sa v Oblivione zlepsuju spolu s tebou.
Dostanes aj relativne dobre oblecenie (uz tu je dolezita tvoja preferencia light alebo heavy armor).
Arenu odporucam spravit hned lebo ta dobre vycvici a je uplne jedno kedy ju budes robit lebo protivnici sa v Oblivione zlepsuju spolu s tebou.
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
NPC - postava ovladana pocitacom....Mick_14 napísal:sorry ale čo je NPC ? a kde to presne je?
http://guides.gamepressure.com/theelder ... 968562.jpg na obrazku cislo 38
OK skúsim a dám vedet 
http://www.hojko.com/the-elder-scrolls- ... 47567.html - do tejto temy sa to uz asi nezmestilo