FM transmittery do auta

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
fixo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

FM transmittery do auta

Príspevok od používateľa fixo »

Zdravim,

zhanam nejaky FM transmitter do auta napajany zo zapalovaca, ktory by prehraval MP3 z flash disku cez USB alebo aj SD karty, s co najlepsou kvalitou zvuku. Proste aby mi to v reproduktoroch nesumelo. Ma s tym niekto uz nejake skusenosti? vdaka
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Predavam FM transmittery v ponuke mame 4 modely:
http://www.selektro.sk/solidczech/sk/in ... -vysielace

Osobne som si vyskusal ten prvy model je najdrahsi ale ma LCD,dialkovy ovladac a podporuje Flash karty, 3,5 jack a USB vstup. Jeden moj znami ho doteraz pouziva a kamoska ho pouzivala celu cestu na dovolenku a absolutna spokojnost...
fixo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

vyzera fajn len skoda ze som o nom na internete nenasiel skoro ziadne rozsirujuce infomacie. Zatial rozmyslam o tomto type:

http://www.evolve.cz/?nix=produkty&kate ... d_zbozi=55

Vyzera tiez celkom pekne, ma aj dialkove ovladanie len mu chyba vstup na SD karty ale to zas nie je az taky problem...

chcem sa este opytat ze ako je to vlastne so zvukom u tychto FM transmittrov. Je niecim ruseny, napr.: prichadzajucim hovorom na mobilny telefon a pod? A ako je to s celkovou kvalitou zvuku? Mam na mysli nejake sumenie alebo chrcanie. Dokaze sa to vyrovnat beznym MP3 autoradiam?
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Ten evolve je v podstate to iste ako ten s dialkovym z s-elektra akurat je tam trosku iny design a je o trosicka drahsi...Pokial mas kvalitne radio a repro tak ten transmitter nie je odveci...Kamos to ma v Tigre a pochvaluje si to, ci to rusi signal od mobilu ti ja nepoviem, osobne som to az tak netestoval.
fixo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

a mam este jednu otazku:
Ktore transmittre dokazu prepinat medzi zlozkami. Myslim teda ze by som nemusel preskakovat cez vsetky skladby kym by som sa dostal na nejake posledne albumy na USB-cku. A ci dokazu aj nahodne prehravanie. Lebo ten evolve ma len zapamatanie poslednej prehravanej skladby ale nedokaze prepinat zlozky. Vdaka
Napísať odpoveď