Večný problém miestnej siete
Večný problém miestnej siete
Zdravím
Doma máme spravenú miestnu sieť ale vždy je v nej problém že sa nemôže jeden abo druhý dostať do miestnej siete a pozrieť sa do zdielaných priečinkov. Niekdy to funguje niekedy nie. Pripomínam máme router a som bezbranný a neviem ako to riešiť. Stáva sa to aj vám? Proste prístup je odoprený a to aj firewall je vypnutý a na všetkých počítačoch sú OS XP-čka. Ono je to ako so ženou ak nemá náladu tak nedá a tu je to tak podobne. hehe
Doma máme spravenú miestnu sieť ale vždy je v nej problém že sa nemôže jeden abo druhý dostať do miestnej siete a pozrieť sa do zdielaných priečinkov. Niekdy to funguje niekedy nie. Pripomínam máme router a som bezbranný a neviem ako to riešiť. Stáva sa to aj vám? Proste prístup je odoprený a to aj firewall je vypnutý a na všetkých počítačoch sú OS XP-čka. Ono je to ako so ženou ak nemá náladu tak nedá a tu je to tak podobne. hehe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ok skuste este toto.. ze jednoducho nazdielajte si na pevno daky ten priecinok a pripajajte sa nan pomocou IP..
kto ma total comander tak nech pouzije v prikazovom riadku..
cd \\192.168.xxx.xxx(sem dajte ip adresu pc na ktory sa chcete dostat)\disk(bud cely disk alebo len nazov toho co je zdielane.)
alebo pouzizte v XP prikazovy riadkok (windosacka klavesnica+R) a tam dajte cmd
ked sa vam otvori cierne okno.. tak napisete
net use i: \\ipadresa pc na ktory sa chcete pripojit\nazov disku
prikald:
net use i: \\192.168.1.1\film
ako ani mne to neslo ale zacal som to takto robit a slo to krasne
kto ma total comander tak nech pouzije v prikazovom riadku..
cd \\192.168.xxx.xxx(sem dajte ip adresu pc na ktory sa chcete dostat)\disk(bud cely disk alebo len nazov toho co je zdielane.)
alebo pouzizte v XP prikazovy riadkok (windosacka klavesnica+R) a tam dajte cmd
ked sa vam otvori cierne okno.. tak napisete
net use i: \\ipadresa pc na ktory sa chcete pripojit\nazov disku
prikald:
net use i: \\192.168.1.1\film
ako ani mne to neslo ale zacal som to takto robit a slo to krasne