Rychlostna komunikacia okolo Prievidze
re
ano ten (mimourovnovu krizovatku, tunel je az nad 100 m tusim, zo skoly som uz davno vysielviper1993 napísal:dnes som tadial dva krat isiel a nic som nevidel, myslis ten "minitunel" v meste? pri kruhovom?
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Nechapem naco stavali ten podchod, je to nanic a stalo to 500 milionov korun. Mohli tam daj jednoducho nadchod pre chodcov alebo aj siroky most, to by stalo do 20 mil.
Isto ste zaznamenali ,ze v priemyslenom parku otvorili dokonca 1 km cast obchvatu. Dokonca
Len skoda ,ze su tam neni firmy aj ked vraj nejake mensie tam uz idu stavat zavody.
--
Komunikacie v PD su uplne hrozne. Kazdy den zapcha v meste, a ta rozbombardovana Bojnicka cesta.
Nabuduci rok sa ma vraj rekonstruovat cesta Zilina-Rajec-Nitrianske pravno-Prievidza-Novaky-Topolcany.
Inak za Ziarom nad Hronom smerom na Handlovu rozsiruju cestu.
Rychlostej komunikacie PD-TN sa asi nedozijeme.
--
Akoze nechapem co samosprava a vlada robi, ved od PD smerom na Nitrianske pravno je to sama rovina. To je take tazke urobit tam stvor prudovu cestu (taku ako s novak do PD)???
Vsetcia nadavaju ako vsetko trva a nie su peniaze ale hlavne ,ze Unifarma dokazala postavit celu velku polikliniku za 9 mesiacov.
Isto ste zaznamenali ,ze v priemyslenom parku otvorili dokonca 1 km cast obchvatu. Dokonca
Len skoda ,ze su tam neni firmy aj ked vraj nejake mensie tam uz idu stavat zavody.
--
Komunikacie v PD su uplne hrozne. Kazdy den zapcha v meste, a ta rozbombardovana Bojnicka cesta.
Nabuduci rok sa ma vraj rekonstruovat cesta Zilina-Rajec-Nitrianske pravno-Prievidza-Novaky-Topolcany.
Inak za Ziarom nad Hronom smerom na Handlovu rozsiruju cestu.
Rychlostej komunikacie PD-TN sa asi nedozijeme.
--
Akoze nechapem co samosprava a vlada robi, ved od PD smerom na Nitrianske pravno je to sama rovina. To je take tazke urobit tam stvor prudovu cestu (taku ako s novak do PD)???
Vsetcia nadavaju ako vsetko trva a nie su peniaze ale hlavne ,ze Unifarma dokazala postavit celu velku polikliniku za 9 mesiacov.
re
cestu smerom na Ziliny by mohli dat do poriadku. ale aj tak usek medzi PD a N.Pravnom je asi v najhorsom stave. denne chodim autom po tejto ceste a je mi luto moje auto... co sa tyka bojnickej cesty tak mesto sa vyhovara na samospravu v TN ktora vyclenuje prachy. inak premavka okolo 15tej to je hotovy horor. ked idem z prace tak prechdzam 0,5 km usek centrom 15 min.
hmm do pd chodim pravidelne kazdy druhy vikend ale je to hroza a utrpenie(som zo snv).. teda do martina/vrutok je to autobusom aj vlakom uplne v pohode.. ale z martina je to daco neskutocne.. cesta rozmlatena ja neviem co je s t ou cestou ale su useky ket kazde dva metre je v ceste hrbol alebo ryha alebo co a autobus pekne pravidelne podskakuje.. autobusom som siel raz a nikdy viac.. a vlak? no to tiez neje boh vie co.. z martina dva krat prestupovat a vlak stoji v kazdej diere a v niektorych stoji aj 20 minut.. posledne co som siel mala motorka poruchu pred handlovou som musel jak debil peso do handlovej a odtial si zhanat dopravu do pd.. a pd celkovo je kvalitne zaostale a skarede mesto.. o vychode sa hovori ze je chudobny a ja neviem co.. ale pozrite si poprad, snv, trebars aj take diery ako je kezmarok alebo levoca.. ale oproti pd su to mesta na urovni..
re
nieco som pocul vraj ma prist nejaka firma do toho "zaplneneho" priemyselneho parku a mozno kompetentnych rozhybe aj vystavba zabavneho parku medzi Bojnicami a Prievidzou, lebo turisty sa asi nebudu tiez trepat po cestach pre traktoryMakeFake napísal:PD je preto nerozvinnute lebo su tu neni cesty ani rychlostne komunikacie a teda ani investori sa tu nehrnu.
Oni radsej postavia za 500 milionov nezmysleny podchod, hoci za 20 milionov by sa dal vybudovat nadchod alebo most (vid. novy most do Kosa).
A 480 milionov by im zostalo na cesty....
Re: re
No strasne by ma zaujimalo, kade by chceli viest obchvat na smer ZA..Akoze to tu bude skvor ta spominana Erka nez PD bude mat obchvat.Monako2 napísal:zajtra to vidim na dobry zmatok v premavke... uz by sa mohli konecne zobudit a spravit obchvat o ktorom sa rozprava xx rokov
A akoze Pd nie je dokonale mesto ani zdaleka, ale zeby som ho nazival pomaly pajzlom ako niektori z vas...To by som netvrdil..
Re: re
ten obchvat ma ist cez slachtitelsku... trosku sa popozrej po nete niekde na stranke mesta bola aj mapkaMactans napísal:No strasne by ma zaujimalo, kade by chceli viest obchvat na smer ZA..Akoze to tu bude skvor ta spominana Erka nez PD bude mat obchvat.![]()
A akoze Pd nie je dokonale mesto ani zdaleka, ale zeby som ho nazival pomaly pajzlom ako niektori z vas...To by som netvrdil..