Slovensko má talent
-
Rihanna770
Novice
Slovensko ma talent
Uz to zacalo byvat a zatial som s tym spokojna.Su tam super veci o ktorych by som sia ni nepomyslela ze to budu vediet slovaci.Teda niektore.Neiktore su trapne ale aj to k tomu patri teda spon podla mna.A uz sa tesim ked bude konkurz v ziline.A len thaq ja si mylsim ez moderatori su super Hlawne maros kramar.

-
Thrash/Death
Star
Barbora ...
dpc, to je moc na mna
a hej, chalan ma rozosmial...hlavne ze vie grgat len mena, ale slova uz napodiv nie...zaujimave...
holuby su imho natolko drbnute, aby nevedeli rozoznat, ci sa im paci to, co s nimi stvaraju (vid vystupenie)
chalan s hokejkou fajn
chlapcensky zbor fajn
hlavne prva skladba mi pripomenula film Rabaka, kde ju spievali na zaciatku(v hoteli Kyjev, ci kde boli?). este viacej choreografie do toho vopchat a je to super
/Kibo,,,hlavne, ze pridal tam kde mal (co ma v hlave ma netrapi, neplanujem s nou mat vztah)
a hej, chalan ma rozosmial...hlavne ze vie grgat len mena, ale slova uz napodiv nie...zaujimave...
holuby su imho natolko drbnute, aby nevedeli rozoznat, ci sa im paci to, co s nimi stvaraju (vid vystupenie)
chalan s hokejkou fajn
chlapcensky zbor fajn
/Kibo,,,hlavne, ze pridal tam kde mal (co ma v hlave ma netrapi, neplanujem s nou mat vztah)
inak toto je aka banda nadrzancov, co sa barbory tyka
(ale hlasim sa k nim dobrovolne
). a povedzte mi prosim (ak viete), ako sa vola ta pesnicka, co hrali ked boli zostrihy na tych ludi (bol tam ten nejaky vietnamec co hovoril ze ma tremu, kocka co sa prezliekala, floorballista ked hovoril...). v archive je to v druhej casti asi 13:30 od zaciatku tej casti. dakujem, K+ ista 
edit: nasiel som, je to pesnicka Beck - Sexx Laws
edit2: tie baby co spievaju in the jungle su dobre. ta co tak pistala to nenormalne vysoko hnala, to som nechapal
(a bola aj celkom zlata:oops: ) vyborne to vystihol kramar: super 
edit: nasiel som, je to pesnicka Beck - Sexx Laws
edit2: tie baby co spievaju in the jungle su dobre. ta co tak pistala to nenormalne vysoko hnala, to som nechapal
A ktora bola ta Barbora? (robil som pritom blbosti do skoly, tak som obraz velmi nesledoval)
Mne sa pacila akurat ta zo zboru co spieval In the jungle, co mala na sebe ruzove nohavice...mnam.
A ta co spievala No mercy bola fakt dobra, skoda ze ma iba 13 a preto nemohla ist do SHS, lebo spev jej ide.
Mne sa pacila akurat ta zo zboru co spieval In the jungle, co mala na sebe ruzove nohavice...mnam.
A ta co spievala No mercy bola fakt dobra, skoda ze ma iba 13 a preto nemohla ist do SHS, lebo spev jej ide.
-
Voloda737
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No neviem ako ostatným, ale mne tá Barbora normálne kazí celú šou... neviem komu čo (koho ako) spravila
, ale mala by sa spamätať.
Prikivovať hlavou vie každý... jedinú súvislú vetu, ktorú zo seba vypustí je vždy na konci "A nezabudnite, Slovensko má talent!" ... tak to už mi je výkon
btw. inak najlepší bol 9-ročný grgáč...
Prikivovať hlavou vie každý... jedinú súvislú vetu, ktorú zo seba vypustí je vždy na konci "A nezabudnite, Slovensko má talent!" ... tak to už mi je výkon
btw. inak najlepší bol 9-ročný grgáč...