ujowmgeu.dll

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Bigbob
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

ujowmgeu.dll

Príspevok od používateľa Bigbob »

Pred týždňom som zmazal dllku ujowmgeu.dll o ktorej som si myslel, že je to vírus. Pozrel som na google ale žiadne info o tejto dllke tam neboli ,tak som ju zmazal. No v poslednom čase som zaregistroval, že wokna mi bežia nejak pomaly. Neviete, či a ako je táto dllka dôležitá? Ak je dôležitá, neviete, kde ju stiahnuť?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

no pred par dnami som mal nieco podobne. bol to hajzel sprosty virus a nalepil sa na proces explorer.exe, isiel komp pomaly a nezostavalo nic ine len reinstalovat win
Bigbob
Light Star
Light Star

Dalšie výrusy som nenašiel. A radšej ako windows preinštalovať, tak ho radšej vymažem.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

vymazes, bud sa ti to nepodari, alebo sa obnovi znova
pato83
Addict
Addict

Re: ujowmgeu.dll

Príspevok od používateľa pato83 »

Bigbob napísal:Pred týždňom som zmazal dllku ujowmgeu.dll o ktorej som si myslel, že je to vírus. Pozrel som na google ale žiadne info o tejto dllke tam neboli ,tak som ju zmazal. No v poslednom čase som zaregistroval, že wokna mi bežia nejak pomaly. Neviete, či a ako je táto dllka dôležitá? Ak je dôležitá, neviete, kde ju stiahnuť?
Podla mojho nazoru mas skor stale nieco v systeme, daky bordel. Ta kniznica, co si zmazal, silne pochybujem, ze tam patrila.
Bigbob
Light Star
Light Star

Dobre, budem hľadať ďalej. Hádam to už nejako dám do poriadku.

4 jimmy_xp: Na zmazanie windowsu stačí ked pojdeš do linuxu a tam sformátuješ alebo vymažeš disk z windowsom ;)
Napísať odpoveď