Čo s vlasmi ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

A7X napísal:toto som nepochopil.....sme nechutny lebo sa nam nepacia 110 kilove zenske alebo ze mame celenky :lol:
nie, sme nechutni lebo mame iny nazor ako ma nasa modna Policia Fizz, co uz narobis sme proste skazene plemeno odsudene na zanik, este si tak dat koselu s kratkym rukavom a ak nas nahodou Fizz stretneme mozme sa len modlit a prosit o usetrenie za tolky nevkus...

Ja fakt netusim kde sa tu prispievajuci pohybuju, ale ja VZDY ked idem do mesta natrafim na niekolko chalanov s celenkou, nie je to obrovska cervena celenka s kockovanou maslou v strede, ale len tenucky pasik, ktory ma zrejme jedinu funkciu a tou je to aby tie vlasy drzali tvar, mnohokrat ked sa pozeras z dialky nie je to vidno, naozaj nevidim rozdiel vtom ci su vlasy nagelovane alebo zachytene celenkou...a ano je to konzervativna spolocnost a ide to snou dolu vodou pred 30 rokmi sa chytali za hlavy rodicia nasich rodicov koli zvonom ale dnes sa chytaju za hlavy nasi rovesnici...no to sme to dobacovali
A7X
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa A7X »

myslim ze je to tim ze sme sa zacali delit na metalistou,punkacov,hoperov,emakov( :D )..........to si vsimnite(aspon unas to je)ako su decka rozdelene na skupinky.....a ked ja si dam neviem napriklad triko s pentagramom tak hoperi namna kukaju jak na **** punkaci maju nahaku a emaci sa nepozeraju(vkute sedia :D )......on ale uz vazne nechcem byt OT.....takze ak by niekto chcel podiskutovat o konzervativnej spolocnosti a o rozvetvenii nasich rovesnikov na skupiny podla hudobneho zamerania,nech urobi temu....takze zhrnutie
celenka ma nespati,ako kolega tu hore napisal,nenosim celenku s ruzovou maslickou a velku jak **** ale tenka cierna celenka(co sa lachko lame :lol: )fakt sluziaca na udrzanie vlasov....STEVEN SEGAL RULEZ! :lol:
Napísať odpoveď