Heroes
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
neviem cim to je, ale mne sa naopak zda, ze ten serial sa neubera mne prijemnym smerom. Uz je tam prilis vela postav a pravda je, ako napisal kobe bryant fan nadomnou, ze neviem ktora strana je dobra a ktora zla. Plus vidina, ze vsetci ludia budu mat schopnosti ma dako nelaka.
Neviete co sa stalo s tou Peterovou irskou frajerkou?
Neviete co sa stalo s tou Peterovou irskou frajerkou?
-
Tripmaster
Light Star
Asi tak, uz vieme, preco Hirov partak zabije Hira...viem si to zivo predstavit, "Hiro pre zachranu sveta musime prinasat obetu" (dufam ze pametame, co sa Hiro teleportoval do buducnosti a videl ako ho jeho partak Ando zabije)
-> Dalej sa nam vyjastlilo aspon to tak vnimam ja ze bude zla a dobra strana, Manzelka proti Manzelovi
dufam ze Peter ma len chvilkovu slabost, to je moja naj postava najvacsi killer proste:D Peter zabijak...On je n1 a so Sylarom ak sa spoji bude pecka 
Uz ked si myslim, ze konecne sa to rozmota...este sa to viacej zamotaa
-> Dalej sa nam vyjastlilo aspon to tak vnimam ja ze bude zla a dobra strana, Manzelka proti Manzelovi
Uz ked si myslim, ze konecne sa to rozmota...este sa to viacej zamotaa
-
Šu-Do
Redeemer
co sa tyka tej sceny s tym cernochom ktory sa vymazal, kde mu hovori Benet aby zabil Sylara, Sylar to pocul BTW... potom to predsa v aute hovoril, ze tvoj otec chcel aby ma zabil.. Sylar poveda...
co sa tyka konca.. tusim som uz niekde toho fotra patreliovcov videl... kto vie co ma za brutal schopnost.. manipulovat s ludmi ? alebo nejaku kombinaciu ?? v kazdom pripade to bol o*eb s tym hologramom ci co to...som si myslel, ze to bol naozaj ten pravy mafian... a kto vie co uzdravilo Nathana.. mozno po tom ako dostal od Claire krv mu este koluje v tele...
keby sa spojil Peter a Sylar, tak to by bola ina supa...
co sa tyka Anda a Hira... ja som cakal ze ho da dole... ale ze potom to nejako vyriesi vratenim sa casom abo co.. ale zas keby ho zachranil, bolo by to to iste... divne...
jaj heroes dostava fakt stavu
co sa tyka konca.. tusim som uz niekde toho fotra patreliovcov videl... kto vie co ma za brutal schopnost.. manipulovat s ludmi ? alebo nejaku kombinaciu ?? v kazdom pripade to bol o*eb s tym hologramom ci co to...som si myslel, ze to bol naozaj ten pravy mafian... a kto vie co uzdravilo Nathana.. mozno po tom ako dostal od Claire krv mu este koluje v tele...
keby sa spojil Peter a Sylar, tak to by bola ina supa...
co sa tyka Anda a Hira... ja som cakal ze ho da dole... ale ze potom to nejako vyriesi vratenim sa casom abo co.. ale zas keby ho zachranil, bolo by to to iste... divne...
jaj heroes dostava fakt stavu