F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

No vsetko speje k tomu, ze velke znacky sa raz vykaslu na celu FIA a spravia si vlastny sampionat, lebo tolko rozporuplnych trestov si za cely cas co sledujem F1 nepamatam a timom to uz tiez musi poriadne vadit.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

GothaR: Takze ak sprave rozumiem tvojmu nazoru, tak cerveny GothaR si tiez mysli, ze penalizacia Hamiltona nebola prave najstasnejsia a najferovejsia???
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

trest pre hamiltona este pochopim, isiel tam naozaj hlupo a nebezpecne .... ale trest pre bourdaisa ... tak to je fakt moc :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

hojko napísal:GothaR: Takze ak sprave rozumiem tvojmu nazoru, tak cerveny GothaR si tiez mysli, ze penalizacia Hamiltona nebola prave najstasnejsia a najferovejsia???
Ja uz priame prenosy nesledujem, ale iba citam clanky a tam su stale nejake tresty a potom este aj tu citam, ze niektore su vraj neopravnene. To sa predtym nestavalo (Schumacher - Hakkinen), ich proste nechali vyblaznit sa na trati, parkrat to bolo o hubu, ale nepamatam si, ze by v tesnom suboji o titul niektory z nich prisiel o dobre umiestnenie za zelenym stolom.
A tu uvahu, ze znacky si spravia vlastny sampionat som pocul uz niekedy minuly rok.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

gwixt: Ale no, urcite F1 nesledujes prvy rok. Skus si schvalne spomenut na rozne manevre po starte, kolkokrat sa stalo, ze jazdec isiel na brdzy, pripadne necakane zabezdil a skoncilo to koliziou, velkou kolizou. Nepamatam si, ze by padali tresty, teda aspon nie v takomto pripade ako bolo Hamiltonove prebrzdenie. Pride mi to uplne smiesne, je to ako polovacka na cely McLaren a keby sa rozhodli skoncit, tak sa ani necudujem, ved bojovat proti celemu startovemu polu a navyse este aj proti komisarom a vedeniu FIA je nezmyselne. Samozrejme, ze sa to nestane, pretoze sa v F1 tocia tazke prachy, ale aj tak.
ayrton2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ayrton2 »

kristy ja myslim ze im rupnu nervy obidvom .....ja by som to povedal na toho Roba ten je bez tlaku ....a vsetci by boli spokojny xixi :D

//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2008, 12:56 )
hojko:to by bolo trestov kazde preteky :D je to blbina davat niekomu trest za nejake incidenty na starte plne s tebou suhlasim
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

hojko, zasa to trosku prehanas. Ziadna polovacka sa nekona..., akorat proste tento rok sa FIA rozhodla (zrejme na pokym bernieho) "zatraktivnit" F1. V minulosti sa pri podobnych startoch stavali kolizie (kimi ale mal oci aj na prilbe vzadu) a potom sa startovalo v nahradnych vozidlach...
A na hamiltonovu jazdu sa stazuje cele jazdecke osadenstvo a ma sa aj rozoberat na stretnuti GPDA. Mne svojim stylom pripomina montoyu..., akorat s tym rozdielom, ze montoya obcas pouzil aj hlavu a nesiel do manevrov, pri ktorych bolo jasne, ze je bez sance...obcas, ako pisem...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mozes vymenovat to cele osadenstvo? Jeden uplakany luzer Glock a Ferrari?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

johny_sk: Penalizacie a udelovanie trestov po zavode je podla teba zatraktivnenie sampionatu??? Urcite som si radsej pozrel ked sa bojovalo o kazde miesto na trati ako ked sa ma bojovat za zelenym stolom. A teraz mi vymenuj kto sa stazuje na Hamiltonov styl jazdy.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

t0m4s3 napísal:Mozes vymenovat to cele osadenstvo? Jeden uplakany luzer Glock a Ferrari?
napr. aj http://www.f1.sk/spravy/index.php?clanok=28685
gwixt
Addict
Addict

nuz ja som hamiltonov fanusik ale ako som povedal ... vzladom na okolnosti sa na ten trest moc nemoze stazovat ...
hlavne ked zoberieme do uvahy za co ho dostal bourdais
Gothar
Moderátor
Moderátor

gwixt napísal:nuz ja som hamiltonov fanusik ale ako som povedal ... vzladom na okolnosti sa na ten trest moc nemoze stazovat ...
hlavne ked zoberieme do uvahy za co ho dostal bourdais
No ale potom ide o to, ze mozno bolo ukrivdene Bourdaisovi.
gwixt
Addict
Addict

mozno?
Gothar
Moderátor
Moderátor

gwixt napísal:mozno?
A myslis, ze ano? Ja len ze odvolanie mu asi nepomoze a FIA ma predsa vzdy pravdu :)
gwixt
Addict
Addict

no odvolanie mu urcite nepomoze kedze proti takemuto trestu sa ani odvolat neda ... ako sme sa dozvedeli s pripadu hamilton vs kimi
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

hojko napísal:johny_sk: Penalizacie a udelovanie trestov po zavode je podla teba zatraktivnenie sampionatu??? Urcite som si radsej pozrel ked sa bojovalo o kazde miesto na trati ako ked sa ma bojovat za zelenym stolom. A teraz mi vymenuj kto sa stazuje na Hamiltonov styl jazdy.
kubica, glock, trulli ... atd. Za nebezpecnu jazdu na trati, aku casto predvadza hamilton, sa zvykne davat cierna vlajka.

Vo Fudzi uz dokonca videl ciernobielu - posledna vystraha. Vtedy sa odhodlal ignorovat modre vlajky ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

johny_sk napísal:kubica, glock, trulli ... atd. Za nebezpecnu jazdu na trati, aku casto predvadza hamilton, sa zvykne davat cierna vlajka.
Casto? Kde okrem poslednych pretekov takto jazdil? Nejde o to, ze trest Hamilton dostal - ten bol spravny, ale Massa rovnaky trest? No nech sa na mna nikto nehneva ...
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

pravidla naozaj platia pre vsetkych rovnako FIA umožnila niektorým tímom vylepšiť motory fia chce zvysit vyrovnanost timov a tym asi sledovanost alebo co, ale svojimi rozhodnutiami moze sledovanost dostat do peknych sraciek... take manipulovanie s vysledkami pretekov, ako je tuto sezonu nema obdobu... pred par rokmi som si na velku cenu japonska s radostou privstal, no tento rok mi to ani na sekundu nenapadlo... videl som asi 30min zaznamu a aj to clovek castejsie vidi titulky s nazvom "race control" ako poradie
ayrton2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ayrton2 »

GP Francuzka vypadava pre sezonu 2009....chvalabohu a nech sa tam uz nevracia ....nech tam daju naspat Kanadu ....vo Francuzku su onicom preteky nic sa tam nedeje naposledy tam boli dobre preteky v 99 ked vyhral Frentzen a prsalo inac cele Francuzko nema uroven teda tato GP :x :x :x
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Alonso: Doufám, že pomůžu Massovi proti Hamiltonovi k titulu
http://ihned.cz/c4-10073040-29001170-00 ... i-k-titulu
Alonso: Nevím co Hamilton udělal, ale je dobře, že byl potrestán
Nebude on Slovak? Zdochla mi koza, susedovi nech zdochne krava ...
Napísať odpoveď